Λάδι με λάδι έχει διαφορά! | κουζινα , γευσεις | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΓΕΥΣΕΙΣ
10:48
28/1/2013

Λάδι με λάδι έχει διαφορά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Eξαιρετικό άρωμα, μοναδική γεύση, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και τόσο πολλές ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία! Είναι το πολύτιμο ελαιόλαδο, η βάση της ελληνικής κουζίνας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Γνωρίστε τα πάντα για τις μοναδικές του ιδιότητες αλλά και τα μυστικά του!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Αλήθεια, γνωρίζεις τις κατηγορίες ελαιολάδου και τι είναι αυτό που καθορίζει την ποιότητά του; Το ήξερες ότι κάθε ελαιόλαδο αποτελεί μια ξεχωριστή, μοναδική περίπτωση, αφού πρόκειται για ένα απολύτως

Αλήθεια, γνωρίζεις τις κατηγορίες ελαιολάδου και τι είναι αυτό που καθορίζει την ποιότητά του; Το ήξερες ότι κάθε ελαιόλαδο αποτελεί μια ξεχωριστή, μοναδική περίπτωση, αφού πρόκειται για ένα απολύτως φυσικό, «ζωντανό» προϊόν που δημιουργείται κάτω από εντελώς συγκεκριμένες συνθήκες όπως είναι το έδαφος και το κλίμα της περιοχής, ο τύπος και η ηλικία των ελαιόδεντρων, η εποχή που μαζεύτηκε ο καρπός, το είδος επεξεργασίας, ο τρόπος τυποποίησης κ.ά.; Ξέρεις ποια είναι τα κριτήρια βάσει των οποίων θα πρέπει να επιλέγεις το ελαιόλαδο που αγοράζεις αλλά και πώς μπορείς να το απολαύσεις εκμεταλλευόμενη πλήρως τις ιδιότητές του; Γύρισε σελίδα και γνώρισε τα πάντα μέσα από τον πλήρη οδηγό που ετοιμάσαμε για εσένα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ