Κυριακάτικο Brunch στο ΝEW TASTE: Το ανανεωμένο μενού | κουζινα , γευσεις | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΓΕΥΣΕΙΣ
23:45
10/12/2015

Κυριακάτικο Brunch στο ΝEW TASTE: Το ανανεωμένο μενού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Το NEW TASTE, το εστιατόριο του μοναδικής αισθητικής ξενοδοχείου NEW HOTEL στην Πλάκα, παρουσιάζει το νέο μενού του πιο αγαπημένου brunch της πόλης.

 

Το εστιατόριο που εισήγαγε και καθιέρωσε στην Αθήνα το Κυριακάτικο brunch επανέρχεται με ανανεωμένες προτάσεις για ακόμα ένα χειμώνα. Εξελίσσοντας την ιδιαίτερη φιλοσοφία του και διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα των πρώτων υλών, το NEW TASTE  εμπλουτίζει το μενού του, με πιάτα που συμπυκνώνουν διαφορετικές μεσογειακές γαστρονομικές επιρροές. 

Σήμα-κατατεθέν και διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του NEW TASTE αποτελούν όλα όσα παρασκευάζονται στο μοναδικό Bakery του εστιατορίου, από τα νόστιμα ψωμιά, τις ολόφρεσκες πίτες και home-made viennoiseries, μέχρι τα γλυκά, που μπορεί κανείς να επιλέξει από τις ειδικές βιτρίνες και trolleys ανάλογα με τη γευστική του διάθεση.

Επιπλέον, στα ήδη αγαπημένα πιάτα του Κυριακάτικου brunch, έχουν προστεθεί ευφάνταστες δημιουργίες οι οποίες εμπλουτίζουν τη μεγάλη ποικιλία  γεύσεων. Light dishes, παραλλαγές σε συνταγές με αυγά, σαλάτες ποικιλία burgers, sandwiches και γλυκά μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν: η τάρτα με κόκκινες πιπεριές, φέτα, ελιές & λούζα Τήνου, η σαλάτα Nicoise με φρέσκο τόνο & αυγό πωσέ, ο καγιανάς με σύγκλινο Μάνης, τα Black Angus Steaks, η ψητή πανσέτα γλασαρισμένη με μέλι καθώς και τα ζεστά donuts με σως ζεστής σοκολάτας.

Σε επιμέλεια του Τάσου Ιωαννίδη σε συνεργασία με τον chef του εστιατορίου, το NEW TASTE αντανακλά ποικίλες γευστικές επιρροές που συνδυάζονται με την εμβληματική design αισθητική των Fernando και Humberto Campana,  επιφυλάσσοντας μια αυθεντική γευστική εμπειρία που γίνεται αγαπημένη Κυριακάτικη συνήθεια.  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ