Εξωτικό και πεντανόστιμο, το γλυκό αυτό δεν μπορεί να λείπει από το ψυγείο σου.
Η κρέμα καρύδας που ετοιμάζουμε σήμερα μαζί αποτελεί μια έξυπνη επιλογή αν δεν θέλεις να ξεμένεις ποτέ από γλυκά ψυγείου.
Εύκολη και καλκαιρινή, η συνταγή αυτή θα σε δικαιώσει.
Είσαι έτοιμη για την πιο εξωτική κρ
Διαβάστε ακόμη: Το καλύτερο δεκατιανό! Λέμε «ναι» στον φυσικό χυμό φράουλα
Ρίχνουμε το γάλα καρύδας, την κρέμα γάλακτος και το αλάτι σε μία κατσαρόλα, ζεσταίνοντας στη φωτιά το μείγμα.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και τα 2 αυγά και ανακατεύοντας. Μόλις το μείγμα μας στην κατσαρόλα ζεσταθεί, προσθέτουμε το 1/3 του, μέσα στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε όλο το μείγμα του μπολ πίσω στην κατσαρόλα, περιμένοντας να δέσει.
Μοιράζομε σε γυάλινα μπολάκια, πασπαλίζουμε με την τριμμένη καρύδα και αφήνουμε στο ψυγείο για αρετές ώρες πριν καταναλώσουμε.
Η κρέμα μας είναι έτοιμη!