Τι καλύτερο για το φρεσκομαγειρεμένο σου κρέας από μία νόστιμη σως που θα κάνει τα πιάτα στο τραπέζι σου να θυμίζουν δημιουργίες έμπειρων σεφ;
Η barbeque σως που ετοιμάζουμε σήμερα ενδείκνυται για περιπτώσεις που θέλουμε αυτό το κάτι διαφορετικό στη γεύση του κρέατος, με την συνταγή της να είναι εύκολη και το αποτέλεσμα μοναδικό!
Σημείωσε τα υλικά και φρόντισε να τη δοκιμάσεις την επόμενη φορά που το μενού έχει μπριζόλες ή ψητό κοτόπουλο!
Διαβάστε επίσης: Εύκολη και… αμερικάνικη: Η γλυκόξινη σάλτσα του λεπτού που θα απογειώσει τα σνακ σου
Και το καλύτερο; Δεν είναι ανάγκη να τη χρησιμοποιήσεις αμέσως. Μπορείς να την αποθηκεύσεις σε γυάλινα βάζα στο ψυγείο για μελλοντική χρήση.
Ξεκινάμε τσιγαρίζοντας το κρεμμυδάκι στο λάδι σε χαμηλή φωτιά, για τέσσερα περίπου λεπτά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και αφήνουμε για ένα λεπτό ακόμα.
Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας συνεχώς, αφήνοντας τη σάλτσα μας να βράσει για 15 λεπτά!
Η BBQ sauce σου είναι έτοιμη.