Γαμήλια τούρτα με καπκέικς (Πάρε ιδέες) | κουζινα , γευσεις | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΓΕΥΣΕΙΣ
11:19
19/8/2016

Γαμήλια τούρτα με καπκέικς (Πάρε ιδέες)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η γαμήλια τούρτα δεν είναι απλά ένα γλυκό, είναι εξίσου σημαντική με το νυφικό, τις γόβες και το χτένισμα σε μια από τις σημαντικότερες ημέρες της κοινής σας ζωής ενώ όπως και κάθε τι άλλο, αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα και το στιλ κάθε ζευγαριού. Αν λοιπόν η πολυόροφη λευκή τούρτα με γιρλάντα δε σας ταιριάζει, μπορείς να επιλέξεις κάτι εντελώς διαφορετικό.

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει ένα ζευγάρι με το που φτάσει στη δεξίωση του γάμου του; Εκτός από τον τρυφερό χορό, το κόψιμο της τούρτας. Πρόκειται για μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βρα

Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει ένα ζευγάρι με το που φτάσει στη δεξίωση του γάμου του; Εκτός από τον τρυφερό χορό, το κόψιμο της τούρτας. Πρόκειται για μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ενώ όλα τα βλέματα των καλεσμένων είναι στους νιόπαντρους και φυσικά την... τουρτίτσα.

Είναι δικιά σου η ημέρα και πρέπει να τη χαρείς. Δε χρειάζεται να μένεις εγκλωβισμένη στα κοινότυπα και τα τετριμμένα. Μπορείς να επιλέξεις μια τούρτα άκρως διαφορετική, όπως την έχεις φανταστεί. Κι αν θέλεις λύση πρακτική, μπορείς απλά να παρουσιάσεις μια γαμήλια τούρτα από καπκέικς. Φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακές, είναι girly και μοιράζονται εύκολα στους καλεσμένους σου ενώ δίνουν λύση και στην περίπτωση που δεν κλανεις δεξίωση. Μπορείς να επιλέξεις να κόψεις την τούρτα στο προαύλιο της εκκλησίας και να μοιραστεί στους καλεσμένους σου από ένα γλυκάκι, εύκολα κι απλά.

Κι επειδή μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις, σου δείχνουμε μερικές γαμήλιες τούρτες με cupcakes που βρήκαμε στο pinterest για να πάρεις ιδέες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ