Αύρα θαλασσινή από τη Μυρσίνη Λαμπράκη | κουζινα , γευσεις | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΓΕΥΣΕΙΣ
12:53
4/6/2009

Αύρα θαλασσινή από τη Μυρσίνη Λαμπράκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Θαλασσινές συνταγές με καλαμάρι και ένα γλυκό φοντάν μάς προτείνει η Μυρσίνη Λαμπράκη, που επέστρεψε πρόσφατα από το ταξίδι της στον νομό Πιερίας.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Θαλασσινές συνταγές με καλαμάρι και ένα γλυκό φοντάν μάς προτείνει η Μυρσίνη Λαμπράκη, που επέστρεψε πρόσφατα από το ταξίδι της στον νομό Πιερίας. Η ίδια είναι ενθουσιασμένη από τον τόπο που συνδυάζει το μυθικό βουνό του Ολύμπου και τη θάλασσα, καθώς εκεί έζησε τη διαδικασία συλλογής μανιταριών «τρούφα». Για τους μη γνωρίζοντες η διαδικασία της συλλογής του συγκεκριμένου είδους μανιταριών δεν είναι κάτι απλό. Στις μέρες μας γίνεται μέσω εκπαιδευμένων σκύλων που μυρίζουν, σκάβουν και εμφανίζεται η τρούφα, ενώ παλαιότερα η ίδια διαδικασία γινόταν μέσω γουρουνιών.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μαγειρέματα» του ΣΚΑΪ επέλεξε να κάνει αυτή την ταξιδιωτική εκπομπή γιατί τη φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους, στα ήθη και τα έθιμα μας. Η ίδια υποστηρίζει ότι απολαμβάνει τη φιλοξενία των ανθρώπων κυρίως της επαρχίας, «κάτι που δεν το συναντά συχνά στις μεγαλουπόλεις, καθώς ο κόσμος των αστικών περιοχών έχει αποξενωθεί».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ