Μια χορτόπιτα διαφορετική από τις άλλες. Χωρίς φύλλο. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη
Υλικά για 10 άτομα
Διάβασε επίσης: Ώρα για ελληνική τυρόπιτα! Αυτή την πατσαβουρόπιτα πρέπει να τη δοκιμάσεις
Eκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Aναμειγνύουμε σε λεκάνη το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το γιαούρτι και τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα. Προσθέτουμε το ανθότυρο, τη φέτα, τη γραβιέρα, τα χόρτα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα και το γάλα. Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα και το μεταφέρουμε σε λαδωμένο ταψί (διαμέτρου 32 εκ.), πασπαλισμένο με σουσάμι. Στρώνουμε το μείγμα και πασπαλίζουμε με σουσάμι και την επιφάνεια. Ψήνουμε την πίτα για 45 λεπτά.