7 διαφορετικά είδη τσαγιού για κάθε ανάγκη | κουζινα , γευσεις | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΓΕΥΣΕΙΣ
9:27
24/1/2014

7 διαφορετικά είδη τσαγιού για κάθε ανάγκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θέλεις να χαλαρώσης ή να αυξήσεις την παραγογικότητά σου; Προτιμάς τόνωση ή μήπως κάτι αποτελεσματικό για το κρυλόγημα; Σου έχουμε το ιδανικό τσάι για κάθε περίπτωση!

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Οι ευεργετικές ιδιοότητες του τσαγιού για την υγεία είναι γνωστές και χιλιοειπωμένες. Με αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και ιχνοστοιχεία, το τσάι, ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα στον κόσμο, έχει σημα

Οι ευεργετικές ιδιοότητες του τσαγιού για την υγεία είναι γνωστές και χιλιοειπωμένες. Με αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και ιχνοστοιχεία, το τσάι, ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα στον κόσμο, έχει σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και διατηρεί την υγεία, ακόμη και τη νεότητα.

Αλλά αυτό που πολλοί ξεχνούν είναι ότι το τσάι μπορεί να βοηθήσει και στην καταπολέμηση μιας πολύ κοινής ασθένειας : την κατάθλιψη . Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι το τσάι μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για την καταπολέμηση της κατάθλιψης, χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Ποιός, μάλιστα, γνωρίζει πως το μαύρο τσάι ενισχύει τη γνωστική λειτουργία; Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει πως η κατανάλωση μαύρου τσαγιού μας κρατά σε εγρήγορση και ενισχύουν την απόδοσή μας στην εργασία.

Από την άλλη, υπάρχουν και τσάγια χαλαρωτικά για το μυαλό και το σώμα. Για να μην αναφέρουμε το τελετουργικό την ώρα του τσαγιού. Η προετοιμασία από μόνη της και τα αρώματα που αναδύονται είναι "γιατρικό" για την ψυχή, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας.

Υπάρχουν τόσο βότανα και αφεψήματα για κάθε διάθεση και στιγμή της ημέρας που μπορούν να μας χαλαρώσουν ή αντόθετα να ενισχύσουν την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά μας. Το κλειδί βρίσκεται στον τύπο του τσαγιού και τα βότανα που περιέχει. Κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα και ανακάλυψε 9 διαφορετικά τσάγια, διαφόρων ποικιλιών, κατάλληλα για κάθε ανάγκη!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ