«Ζωή σε λόγου μας» και δεν είναι αυτό που νομίζεις | fyi | womenonly.gr
14:48
3/7/2019

«Ζωή σε λόγου μας» και δεν είναι αυτό που νομίζεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πώς μπορεί κανείς να ξεπεράσει το σοκ που προκαλεί ένας χωρισμός; Σε αυτό το ερώτημα απαντά με το έβδομο βιβλίο της, με χιούμορ και σαρκασμό, η Στέλλα Καραμπακάκη.

Το βιβλίο φέρει τον τίτλο «Ζωή σε λόγου μας» (εκδόσεις Λυκόφως). Και γιατί αυτός ο τίτλος; Γιατί, όπως αναφέρει η Στέλλα Καραμπακάκη, ο χωρισμός έχει πέντε στάδια που μοιάζουν πολύ με τα στάδια του πένθους. Ακριβώς πέντε -όπως τα δάκτυλα μίας ανοιχτής παλάμης που στρέφεται προς το μέρος σου.

Είτε άντρες είτε γυναίκες, για όλους κάποια στιγμή φτάνει η άτιμη η ώρα που πρέπει να προχωρήσουν τη ζωή τους κάπως διαφορετικά απ’ ό,τι υπολόγιζαν. Είναι η ώρα της απώλειας. Γιατί αυτό που υπολόγιζαν ως άλλο τους μισό εγκαταλείπει την πορεία που από κοινού ακολουθούσαν. Και μάλιστα, εκείνον που έχει πάρει την πρωτοβουλία του χωρισμού, αντί να τον φάει το μαύρο χώμα, εσένα που η ζωή και η ύπαρξή σου ταράζονται, σε τρώει η στενοχώρια που ζείτε χώρια κάτω απ’ τον ίδιο ουρανό.

Τα αμείλικτα ερωτήματα είναι:

Τώρα πώς ξεπερνάς τον χωρισμό;

Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος;

Ποιος ξέρει το μυστικό για να ζήσουμε όλοι λίγο καλύτερα;

Στην έκδοση περιλαμβάνονται τρεις ιστορίες χωρισμού που έχουν γράψει ο Βαγγέλης Γαροφάλλου, η Κατερίνα Μαργαριτοπούλου και ο Βασίλης Παρασκευάς (Sexpyr)

 

Η Στέλλα Καραμπακάκη συνεργάζεται ως κωμικογράφος με μεγάλες εταιρείες παραγωγής, δημιουργώντας κείμενα κωμικού/σατιρικού περιεχομένου για το Youtube και την τηλεόραση. Από τον προηγούμενο χρόνο ανήκει στην ομάδα που επιμελείται το σενάριο της επιτυχημένης σειράς «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται καθημερινά στον Alpha σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Επίσης, έχει συνεργαστεί, γράφοντας στίχους και μουσική και κάνοντας ντουέτα με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Ηλίας Κόζας (koza mostra), η Μάρω Μαρκέλλου, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Sexpyr και άλλοι.

Στο προσωπικό της ιστολόγιο περιλαμβάνονται συνεργασίες και φωτογραφίσεις για την παρουσίαση επώνυμων εταιρειών από τον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.

Βιβλία της που κυκλοφορούν:

  • Οι Άντρες είναι σαν τα παπούτσια, εκδ. Πολύτροπον, 2009

  • Ένα Ξωτικό στον Κήπο της Ουτοπίας, εκδ. Περίπλους, 2010

  • Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη, εκδ. Πολύτροπον, 2012/2013

  • Ένα Μπακούρι στην Αθήνα, εκδ. Πολύτροπον, 2013

  • Το Μεγάλο Τζέρτζελο, εκδ. Πολύτροπον, 2014

  • Οι Άντρες είναι σαν τα παπούτσια #τοδύο, εκδ. Λυκόφως 2018

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

ΤΙΤΛΟΣ: Ζωή σε λόγου μας

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Στέλλα Καραμπακάκη

ISBN: 978-618-5429-00-3

ΣΕΛΙΔΕΣ: 140

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 12*20

ΤΙΜΗ: 9 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ