Χρυσό αστέρι & διακρίσεις για τα παγωτά Kayak | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
14:37
9/9/2015

Χρυσό αστέρι & διακρίσεις για τα παγωτά Kayak

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια ελληνική εταιρεία, μια νότα δροσιάς αλλά και απόλαυσης τολμάει να δοκιμάζεται συνεχώς και δικαιώνεται, αφού βραβεύθηκε σε 2 διαγωνισμούς Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου επιπέδου.

Η ελληνική εταιρία Kayak, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ποιότητα που διαθέτει στις κλασσικές γεύσεις παγωτού, αλλά και για την καινοτομία των gourmet γεύσεων που διακρίνονται και υπερέχουν σε κάθε γαστρονομική τάση! Όλες αυτές οι αξίες των ελληνικών παγωτών Kayak επιβραβεύτηκαν, πρόσφατα, σε δυο διαγωνισμούς - θεσμούς στον κόσμο της γαστρονομίας και της επιχειρηματικότητας.

1 χρυσό αστέρι για τη γεύση Sorbet Σοκολάτα από τα Great Taste Awards 2015, διακεκριμένα βραβεία τυφλής γευσιγνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο που διεξάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον οίκο Guilt of Fine Food U.K. Έχοντας κριθεί από 400 από τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς και δημοσιογράφους γεύσης, σεφ, εστιάτορες και παραγωγούς, τα παγωτά Kayak απέσπασαν για 6η φορά βραβείο από τα Great Taste Awards.

Τα Kayak επίσης, εκπροσώπησαν τη χώρα μας στα European Business Awards και κατάφεραν να αποσπάσουν τον τίτλο National Champion για το έτος 2015/16, στην κατηγορία «Εταιρίες της Χρονιάς με τζίρο 0-25 εκατ. ευρώ», ανάμεσα σε πλήθος καταξιωμένων εταιριών. Τα European Business Awards,  υποστηρίζονται από ηγέτες επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, media και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη και πραγματοποιήθηκαν για 9η χρονιά, με συμμετοχή 32.000 επιχειρήσεων από 33 χώρες της Ευρώπης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ