Χριστούγεννα με αληθινά δώρα από τα καταστήματα Κωτσόβολος | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:52
16/12/2014

Χριστούγεννα με αληθινά δώρα από τα καταστήματα Κωτσόβολος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Κωτσόβολος, γιορτάζει αυτά τα Χριστούγεννα, προσφέροντας αληθινά δώρα που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους! Φέτος, τα καταστήματα Κωτσόβολος μετατρέπονται στον απόλυτο προορισμό για την περίοδο των εορτών.

 

Στα καταστήματα Κωτσόβολος, ο καθένας μπορεί να διαλέξει το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους τους από ένα μικρό USB έως και την τηλεόραση των ονείρων του μέσα από την τεράστια ποικιλία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Μάλιστα το πρώτο δώρο κάνει η Κωτσόβολος, εφόσον μπορεί κανείς να αποκτήσει αμέσως αυτό που επιθυμεί και να πληρώσει την πρώτη δόση το Μάρτιο χάρη στο μοναδικό «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος. Με αυτόν τον τρόπο, προϊόντα Laptop, Tablet, Gaming, Smart Phones, φωτογραφίας και πολλά άλλα γίνονται πολύ προσιτά για όλους.

Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκετε ήδη στην Κωτσόβολος και με έναν άλλο τρόπο! Τα καταστήματα του δικτύου βάζουν τα γιορτινά τους και στολίζουν τα δέντρα τους με τα πιο λαμπρά αστέρια του «Make a Wish», στηρίζοντας με την αγορά τους τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών και αποτελεί έναν από τους βασικούς κοινωνικούς εταίρους της αλυσίδας Κωτσόβολος!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ