Χιλιάδες κόσμος στο άνοιγμα της H&M στα Χανιά | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
15:49
23/3/2015

Χιλιάδες κόσμος στο άνοιγμα της H&M στα Χανιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η H&MHennes Mauritz ΑΕ, άνοιξε το 1ο της κατάστημα στην Κρήτη, σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης των Χανίων – στην οδό Στρ. Τζανακάκη 3-5 και το γιόρτασεμε ένα μοναδικό πάρτυ με οικοδέσποινα την Μαρία Ηλιάκη και Guest DJ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Την κορδέλα έκοψαν η Store Manager, Αθηνά Τσαϊνη και η Sales Advisor, Ειρήνη Πετράκη καλωσορίζοντας τους πελάτες στο κατάστημα.

Το νέο 3όροφο κατάστημα προσφέρει μόδα για τη γυναίκα, τον άντρα, τον έφηβο και το παιδί και άνοιξε παρουσιάζοντας την νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω σήμερα τη θερμή υποδοχή του κόσμου που ήρθε να μας καλωσορίσει και να γιορτάσει μαζί μας την άφιξη της Η&Μ στονησί. Τα Χανιά είναι μια υπέροχη πόλη και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που μπορούμε να της προσφέρουμε ένα τόσο όμορφο κατάστημα. Στόχος μας είναι να δώσουμε προστιθέμενη αξία στον πελάτη και στην τοπική αγορά μέσα από τη μόδα Η&Μ, την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές.», δήλωσε η κα. DominiqueFantaccino, CountryManager Ελλάδος και Βουλγαρίας

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 32 καταστήματα σε 11 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα και Χανιά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ