Το Triaction Dynamic Lite της Triumph | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
11:31
12/9/2016

Το Triaction Dynamic Lite της Triumph

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αθληθείτε , κοινωνικοποιηθείτε, διατηρήστε τη φόρμα σας και απολαύστε τη γυμναστική σας. Βρείτε τις ισορροπίες σας και αισθανθείτε όμορφα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σας δώσουν κίνητρο. Το γυναικείο σώμα ποικίλει και οι ανάγκες διαφοροποιούνται.

 

Αλλά έχουν ένα κοινό παρονομαστή: όλες αναζητούν την απόλυτη στήριξη, την ελαφρότητα και την άνεση σε μοντέρνα styles.

Με γνώμονα αυτό, εμείς στην Triumph δημιουργήσαμε το μοναδικό Dynamic Lite concept: νέο κόψιμο, με ρυθμίσεις, ιδανικό για κάθε είδους άθληση – σχεδιασμένο για κάθε τύπο γυναίκας. Δυνατή στήριξη χωρίς extra όγκο. Απόλυτα ελαφριά αθλητικά σουτιέν που δε σφίγγουν ή ενοχλούν, χάρη στην καινοτομία με το 3D Powertech ύφασμα, που προσαρμόζεσαι στις κινήσεις του σώματος. Αποτέλεσμα: δίνει ώθηση στην αυτοπεποίθηση και την απόδοσή σας.

Η φιλοσοφία της collection Triaction είναι να μετατρέψει κάθε άθληση σε μοναδική εμπειρία. Σχεδιάσαμε τη σειρά έτσι ώστε να είναι ιδανική για κάθε γυναικά, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σωματότυπό της. Με τα Triaction είμαστε σίγουροι ότι όλες δείχνουν αλλά και νιώθουν υπέροχα, έχοντας όλη τη στήριξη και την άνεση που αναζητούσαν πάντα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ