Το ταξίδι αρχίζει.. η Triumph δίνει «ζωή» στη μαγική εμπειρία αναζήτησης του ιδανικού σουτιέν, με μια ξεχωριστή ηρωίδα... ένα cartoon! | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
14:58
11/5/2015

Το ταξίδι αρχίζει.. η Triumph δίνει «ζωή» στη μαγική εμπειρία αναζήτησης του ιδανικού σουτιέν, με μια ξεχωριστή ηρωίδα... ένα cartoon!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Triumph περήφανα παρουσιάζει την πρώτη animated ταινία που έγινε ποτέ από εταιρεία εσωρούχων και αποτελεί ένα παραμυθένιο ταξίδι στο χώρο των lingerie.

Προσανατολισμένο στις ανάγκες της νέας καμπάνιας Find The One, με στόχο να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να βρουν το ιδανικό σουτιέν για εκείνες, δημιούργησε ένα spotμε ηρωίδες 3 φίλες, που ζουν ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.

Όλες οι γυναίκες κρύβουμε μέσα μαςαπό τα παιδικά μας χρόνια, ένα «ανεκπλήρωτο όνειρο» μιας παραμυθένιας, πριγκηπικής ζωής. Η Triumph έρχεται να μας ξεναγήσει λοιπόν έστω και για λίγα λεπτά, σε ένα κόσμο όπου όλες μπορούμε να βρούμε το «ιδανικό» για εμάς, αυτό που θα μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα και αυτό που θα κάνει την καθημερινότητά μας πιο όμορφη

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ