Το Lipton Ice Tea ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα | fyi | womenonly.gr
16:59
13/9/2013

Το Lipton Ice Tea ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Οι καλοκαιρινές διαδρομές του Lipton
Οι καλοκαιρινές διαδρομές του Lipton

Το Lipton Ice Tea και αυτό το καλοκαίρι ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα αφού για 8η συνεχή χρονιά στήριξε τους αθλητές της ΕΟΠΕ (Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) ως Μέγας Χορηγός του Πανελλήνιου Circuit Beach Volley – Masters 2013. 

 Το πρώτο σερβίς δόθηκε στις  17 Ιουνίου στην Αττική στο Αllou Fun Park , ενώ η φετινή διοργάνωση έκλεισε τον κύκλο της στο ίδιο σημείο  στις 28 Iουλίου με τη νίκη των γυναικών Αρβανίτη-Καραγκούνη και την επικράτηση των ανδρών Κουζούνης-Μπιλλήρης.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, το Lipton Ice Tea ταξίδεψε σε περισσότερα από 90 σημεία με το πρόγραμμα Summer Series 2013, καθώς στόχος για φέτος δεν ήταν μόνο η στήριξη των αγώνων σε επίσημο επίπεδο, αλλά να επικοινωνηθεί το beach volley ως ένα άθλημα στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι έστω και ερασιτεχνικά, να το μάθουν, να δουν τις τεχνικές τους και να αρχίσουν να το παρακολουθούν.

Ο μεγάλος χορηγός του αθλήματος έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του Beach Volley, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να συνδυάσουν άσκηση με διασκέδαση και να κερδίσουν ξεχωριστά δώρα. Highlight και της φετινής διοργάνωσης ήταν η συμμετοχή celebrities που αγωνίστηκαν σε αγώνες της διοργάνωσης για το φιλανθρωπικό σκοπό του WIN Foundation, οι κληρώσεις δώρων καθώς και διάφορα happenings.

Η Ράνια Κυριακού, Group Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε: «ύστερα από τόσα χρόνια δεν βλέπουμε τη συμμετοχή του Lipton Ice Tea στους αγώνες σαν χορηγία, αλλά σαν συνεργασία, σαν ουσιαστική σχέση. Μέσα στα 8 χρόνια αυτής της συνεργασίας έχουμε δει μεγάλα ονόματα να κερδίζουν τίτλους, νέους αθλητές να βγαίνουν και να κατακτούν νίκες, να εξελίσσονται, και είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός ότι με τον τρόπο μας έχουμε μία σταθερή συμμετοχή στην ανάπτυξη του beach volley στην Ελλάδα.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ