Το καλοκαίρι αποκτά ταυτότητα και λέγεται ΤΙΚΤΟ. | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
15:46
24/6/2016

Το καλοκαίρι αποκτά ταυτότητα και λέγεται ΤΙΚΤΟ.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ιδέα γεννήθηκε από ένα παθιασμένο όνειρο: Να συνδυαστεί το παραδοσιακό µε το σύγχρονο και να επιτρέψει στις γυναίκες να νιώσουν όπως είναι στα καλύτερά τους! και κάθε κομμάτι της συλλογής να έχει μία ξεχωριστή άποψη και να λειτουργεί ως το «απόλυτο» της ντουλάπας του ταξιδίου.

 

Στην διάρκεια του σχεδιασμού του ΤΙΚΤΟ υπήρχε στο νου η γυναίκα που διασχίζει τις δεκαετίες και το στιλ της αποτελεί πάντα μια επιρροή. Η σύγχρονη γυναίκα που κυκλοφορεί το καλοκαίρι όμορφα ατημέλητη, έχει vintage ευαισθησίες και εκφράζεται μέσω του ντυσίματός της.

To ρήμα Τίκτω, περιέχει την ανεξάντλητη διάθεση για δημιουργικότητα, κάθε φορά κάτι νέο και μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα αποτέλεσμα επηρεασμένο από συναισθήματα, εικόνες, και στιγμές που μπορεί να αισθανθεί ο καθένας, όπως το φως και τα χρώματα της Ελλάδας.

Η ελληνική συλλογή ΤΙΚΤΟ αφορά Premium Cover Ups, με βασικό χαρακτηριστικό τα ανάλαφρα υφάσματα και την ιδιαίτερη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα.

πευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται άνετα, που επενδύουν σε άριστα υλικά και στις διακοπές θέλουν να βάζουν λίγα, ευκολοσυνδύαστα ρούχα στις βαλίτσες τους που μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ. Γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που κυνηγούν το διαφορετικό και θέλουν να ξεχωρίζουν

Η πρώτη Resort συλλογή ΤΙΚΤΟ Spring/Summer 2016, ονομάζεται EMOTIONS και γεμίζει τις γυναίκες συναισθήματα.

Χαρακτηρίζεται από την ευκολία να φορεθεί from day to night με αέρινα & διαφορετικά πατρόν που απλά αγκαλιάζουν το σώμα και κολακεύουν τη σιλουέτα. Λιτές γραμμές με patterns μινιμαλιστικής αισθητικής να αποτελούν το σημείο εκκίνησης και top quality πρώτες ύλες σε cotton jersey και λινό να εξελίσσουν την έμπνευση. Οι συνεργασίες με το γαλλικό εργοστάσιο υφασμάτων MALHIA KENT, καθώς και τους Πορτογάλους της εταιρίας LURDES SAMPAIO, αποτελούν μια ακόμη προστιθέμενη αξία όσον αφορά στην ποιότητα και μοναδικότητα των υλικών της συλλογής.

 

To TIKTO προσδοκά να καθιερωθεί σαν το αγαπημένο καλοκαιρινό brand που θα εμπλουτίζει κάθε χρόνο τη συλλογή του με νέα σχέδια και προτάσεις έκπληξη, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ΤΙΚΤΟ Total Summer Look!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ