Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στο SANI CUP | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
15:54
11/5/2015

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στο SANI CUP

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το Φυσικό  Μεταλλικό  Νερό  Αύρα, στο πλαίσιο της φυσικότητας και του ισορροπημένου τρόπου ζωής που υποστηρίζει, ενυδάτωσε τους κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς ιστιοπλόους που συναντήθηκαν στη νέα ιστιοπλοϊκή συνάντηση SANI CUP στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μια σύμπραξη του Sani Resort, του Hellenic  Match  Racing Tour και του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος φιλοδοξώντας  να γίνει θεσμός στο χώρο του ναυταθλητισμού στην Ελλάδα.

Από 1 έως 3 Μαΐου, οι λάτρεις της ιστιοπλοΐας, απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε ένα μοναδικό σκηνικό, με πρωταγωνιστές μερικούς από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες και διεθνείς ιστιοπλόους. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, στηρίζοντας τον αθλητισμό και την άσκηση ως σημαντικούς παράγοντες για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μοναδική αυτή διοργάνωση. Ηταν εκεί για να ενυδατώσει και να προσφέρει αναζωογόνηση στους θεατές και τους αθλητές στηρίζοντας αυτό το ξεχωριστό γεγονός. Η εορταστική, αθλητική και συναρπαστική «αύρα» του SANI CUP που κυριάρχησε στη Kασσάνδρα Χαλκιδικής, γέμισε ενέργεια τόσο τις διαγωνιζόμενες ομάδες όσο και τους θεατές.

Τρεις μέρες με περισσότερα από 120 matches, μικρού μήκους και διάρκειας, κορύφωσαν το ενδιαφέρον των θεατών. Κυβερνήτες καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές όπως οι Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος, Στέργιος Λεονταρίδης, Αντώνης Κατιγιαννάκης και Μαρία Τσαουσίδου αλλά και διεθνείς προσωπικότητες όπως οι Camilla Ulrikkeholm (Δανία), Anna Kjellberg-Ostling (Σουηδία), Staffan Lindberg (Φινλανδία) και Celal Tumsen (Τουρκία), έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα συνεχόμενο match racing.

Εκτός από τους αγώνες, το κοινό παρακολούθησε ενδιαφέροντα σεμινάρια από διεθνείς πρωταγωνιστές του χώρου, που μοιράστηκαν γνώση και εμπειρία για το match racing και την ιστιοπλοΐα. Παράλληλα, μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν η τελετή έναρξης  και λήξης όπου κοινό και αθλητές χαλάρωσαν απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα του Sani Resort

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ