Το βούτυρο Kerrygold κυκλοφορεί τώρα και στην Ελλάδα | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:05
17/6/2015

Το βούτυρο Kerrygold κυκλοφορεί τώρα και στην Ελλάδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το διάσημο βούτυρο Kerrygold, το προϊόν που έκανε γνωστή τη μάρκα σε περισσότερες από 100 αγορές παγκοσμίως, είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά. 

Παράγεται σε μικρές οικογενειακές φάρμες στην Ιρλανδία, από γάλα αγελάδων ελεύθερης βοσκής, γεγονός που το καθιστά μοναδικό.

Ξεχωρίζει για την πλούσια και αυθεντική γεύση του, το υπέροχο άρωμά του και το χαρακτηριστικά βαθύ χρυσοκίτρινο χρώμα του. Αυτό το εξαιρετικής ποιότητας βούτυρο, δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ή υδρογονωμένα λιπαρά.

Η κλασική συνταγή του βουτύρου Kerrygold κυκλοφορεί στη συσκευασία «ανάλατο 250γρ.». Θα το βρείτε όμως και στη soft εκδοχή του, σε συσκευασία των 227γρ., που αλείφεται εύκολα στο ψωμί, κατευθείαν από το ψυγείο.
Ιδανικό για μαγείρεμα και ζαχαροπλαστική, το βούτυρο Kerrygold θα απογειώσει με το μοναδικό άρωμά του τα κέικ, τα κουλουράκια, αλλά και τις αλμυρές δημιουργίες σας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/kerrygold.gr) και ανακαλύψτε εκπληκτικές συνταγές με άρωμα Ιρλανδίας!

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προϊόντα της οικογένειας Kerrygold εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται πολλά κορυφαία brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Dirollo, Adoro, Ταλαγάνι κ.α.. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηρότατων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο εξελιγμένων διεθνών προτύπων.
Δελτίο Τύπου

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ