Το Balthazar ανοίγει τις πόρτες του ξανά | fyi | womenonly.gr
11:49
29/4/2015

Το Balthazar ανοίγει τις πόρτες του ξανά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το νεοκλασικό κτίριο της οδού Τσόχα, στους Αμπελόκηπους ανοίγει τις πόρτες του ξανά την Παρασκευή 8 Μαϊου σηματοδοτώντας επίσημα την έναρξη του φετινού Καλοκαιριού. 

Μετά από 14 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας ο ομορφότερος κήπος της πόλης, το Balthazar μας υποδέχεται με τους αδερφούς Πιτσιλή και τον Γιάννη Καγιούλη για να μας προσφέρουν, ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές!

Ο πλέον αναγνωρίσιμος chef  Χριστόφορος Πέσκιας αναλαμβάνει την κουζίνα σχεδιάζοντας ένα μενού βασισμένο σε  άριστες πρώτες ύλες, Ελληνική fusion κουζίνα με πιάτα, όπως το  flank steak με σάλτσα τσιμιτσούρι και  ελληνικό fish and chips απ’τα αριστοτεχνικά χέρια του chef.

Παράλληλα, οι αδερφοί Πιτσιλή πρωτοπορούν και πάλι δημιουργώντας shop in a shop restaurant. Ο Μανώλης Κονιωτάκης με την ομάδα του, θα μας προσφέρει ένα από τα καλύτερα sushi της Αθήνας στεγάζοντας και το Freud Oriental στον κήπο του  Balthazar.

Η λίστα για τα καλοκαιρινά  cocktailς  είναι του Αλέξανδρου Γκικόπουλου και οι γλυκιές  δημιουργίες του chef patissier Διονύση Αλέρτα.

Διαχρονική αξία στον χώρο της εστίασης, το Balthazar αποτελεί και φέτος το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι με καλό φαγητό, δυνατό bar, ωραίες μουσικές και πολύ κέφι!

Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινά μετά τις 21:00 εκτός Κυριακής

Διεύθυνση:
Τσόχα 27 & Βουρνάζου, Αμπελόκηποι 11521

Τηλέφωνα κρατήσεων:
210 6412300-309 / 6942559231

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ