Το ατελιέ Swarovski λανσάρει τη συλλογή Waterschool προς όφελος της παγκόσμιας διατήρησης και προστασίας του νερού | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:22
28/3/2019

Το ατελιέ Swarovski λανσάρει τη συλλογή Waterschool προς όφελος της παγκόσμιας διατήρησης και προστασίας του νερού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το Ατελιέ Swarovski με ενθουσιασμό ανακοινώνει την πιο πρόσφατη συλλογή φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που είναι εμπνευσμένη από το νερό και θα ενισχύσει την προστασία και τη διαφύλαξη του.

Η συλλογή ξεκίνησε την προωθητική εκστρατεία της την παγκόσμια ημέρα νερού (22 Μάρτιου) και θα συλλέγει χρήματα για το πρόγραμμα Swarovski Waterschool.

Η συλλογή του Ατελιέ έχει χαρακτηριστικό της δημιούργημα ένα κρυστάλλινο μενταγιόν, σχεδιασμένο από τη διάσημη παραγωγό και περιβαλλοντολόγο Celine Cousteau. Αυτό το μενταγιόν είναι διαθέσιμο σε 2 μεγέθη και 5 χρωματισμούς. Σημαντικό να αναφερθεί πως ποσοστό των πωλήσεων θα δοθεί σαν δωρεά στο Swarovski Waterschool Program.

Η Swarovski Waterschool είναι το πιο σημαντικό κοινωνικό επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας το οποίο ιδρύθηκε το 2000 για την προστασία του νερού. Το πρόγραμμα Swarovski Waterschool, έχει καταφέρει να ευαισθητοποιήσει περισσότερο από ένα εκατομμύριο νέους ανθρώπους σε 7 χώρες σε όλη την υφήλιο, επιμορφώνοντας τους για τη σημαντικότητα του φρέσκου νερού, καθώς και πως να το χρησιμοποιούν, να το συντηρούν και να το εκτιμούν. 

Η Swarovski Waterschool επίσης μάχεται να ενδυναμώσει οποιονδήποτε συνεργεί στη προστασία και διατήρησης του νερού μέσω της μεθόδου δράσης : Νοιαζόμαστε για το νερό, σταματάμε τη μόλυνση με το πλαστικό και προστατεύουμε την υγεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε: swarovskiwaterschool.com

Το νερό σαν ζητούμενο βρίσκεται υπό την προστασία της Swarovski από όταν ο ιδρυτής της Daniel Swarovski ίδρυσε την εταιρεία του στις Αυστριακές Άλπεις το1895. Ο ίδιος, επέλεξε την περιοχή λόγω του άφθονου νερού που χρειαζόταν για τη δημιουργία των κρυστάλλων. Η Swarovski ακόμα φτιάχνει κρυστάλλους εκεί , περισσότερο από κάθε άλλη εταιρεία κατανοεί ότι το νερό είναι η πηγή της ζωής του πλανήτη. Μέσω της συλλογής, το Ατελιέ Swarovski στοχεύει στο να εμπνεύσει την επόμενη γενιά, ώστε να γίνουν πρέσβεις και υπέρμαχοι της προστασίας του νερού. 

Η συλλογή του ατελιέ Swarovski Waterschool θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως καθώς και στο διαδίκτυο. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ