Θεραπευτές παγκοσμίου φήμης στο Asian Spa Ayurvedic & City Retreat | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:08
13/7/2011

Θεραπευτές παγκοσμίου φήμης στο Asian Spa Ayurvedic & City Retreat

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα Asian Spa Ayurvedic & City Retreat έχουν την τιμή να υποδεχτούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δυο θεραπευτές παγκοσμίου φήμης, τον Joao Santos και την Alice Gattas. 

                                                                                                              ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τα Asian Spa Ayurvedic & City Retreat έχουν την τιμή να υποδεχτούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δυο θεραπευτές παγκοσμίου φήμης, τον Joao Santos και την Alice Gattas.

Οι θεραπευτές θα προσφέρουν τις μοναδικές υπηρεσίες τους για 2 μήνες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στα Asian Spa Ayurvedic & City Retreat στην Αθήνα, στη Σαντορίνη, στην Κέρκυρα και στις Σπέτσες με εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ.

Ο Joao και η Alice, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο ως «επισκέπτες θεραπευτές». Ο Joao έχει εκπαιδευτεί στο Chiva Som της Ταϊλάνδης και στην ακαδημία Steiner του Λονδίνου. Επίσης, έχει εργαστεί στα αναγνωρισμένου κύρους Six Senses spa. Οι προηγούμενοι προορισμοί του περιλαμβάνουν αποκλειστικά πεντάστερα spa στο Κατάρ, στο Νουμπάι, στην Ελβετία και στις Μαλδίβες. Η Alice έχει εκπαιδευτεί στη Λοζάνη της Ελβετίας, και στο EEPSSA στη Λυών της Γαλλίας. Έχει αφιερώσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της εκπαίδευσής της σε Θιβετιανά μοναστήρια μελετώντας τον Βουδισμό και τη φιλοσοφία της γιόγκα. Μέσω της δουλειάς της έχει επισκεφθεί διεθνούς φήμης ξενοδοχεία στην Βραζιλία, την Ελβετία, την Ανδόρα και τη Γαλλία καθώς και το σπα του ξενοδοχείου Soneva Fushi της Six Senses στις Μαλδίβες.

Αδράξτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και επισκεφθείτε τα Asian Spa Ayurvedic & City Retreat για να γνωρίσετε τον Joao και την Alice από κοντά και να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες τόνωσης και αναζωογόνησης.

 

Welcome to our world, our spas, our passion!

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

Joao Santos

1η με 20 Αυγούστου: Asian Spa Resort @ Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες

21η με 30 Σεπτεμβρίου: Asian Spa City Retreats στην Αθήνα

Alice Gattas

21 με 30 Ιουλίου: Asian Spa Resort στη Σαντορίνη

30 Ιουλίου με 7 Αυγούστου: Home & Marine στο Αιγαίο

8 Αυγούστου με 30 Αυγούστου: Asian Spa & Ayurvedic Retreats στην Κέρκυρα

1η με 18 Σεπτεμβρίου: Asian Spa City Retreats στην Αθήνα

 

Τηλεφωνήστε στο +30 210 72 20 035ή στείλτε e-mail στο info@asianspa.grκαι κάντε προκράτηση! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ