Θεϊκα & απίστευτα άνετα χειροποίητα σανδαλια Ippomare | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
15:37
17/5/2016

Θεϊκα & απίστευτα άνετα χειροποίητα σανδαλια Ippomare

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελλάδα είναι γνωστή ως λίκνος των χειροποίητων σανδαλιών. Οι Θεοί του Ολύμπου βαδίζανε με περηφάνεια, γνωρίζοντας οτι αυτά είναι θεϊκά άνετα! Ποιος άραγε ξέρει καλύτερα από τους Έλληνες πως να κατασκευάζει και να επεξεργάζεται το δέρμα για την δημιουργία μοναδικών υποδημάτων;

Πρέπει να είναι υπέροχα ελαφριά, φτιαγμένα από το φυσικό, μαλακό δέρμα, το οποίο και διαμορφώνεται ανάλογα με το δικό μας πόδι.
Το αποτέλεσμα; Νιώθεις ότι απογειώνεσαι!

Oι θεοί του Ολύμπου μας συνοδεύουν μέσω της μυθολογίας μας .... Αλλα μας άφησαν τα σανδάλια Ippomare.

Ιppomare ειναι τα χειροποίητα σανδάλια, απο το γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα απο την μεσογειακή αύρα και την αρχαία Ελλάδα- το κάθε σανδάλι φέρει το όνομα του απο τη Ελληνική μυθολογία. Στο e-shopwww.ippomare.com, θα βρείτε πάνω απο 30 μοντέλα στο σκούρο και ανοιχτό χρώμα του δέρματος.
Δίνουμε μεγάλη προσοχή όχι μόνον στην ποιότητα του προϊόντος αλλά και  στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, επιλέγοντας να στηρίξουμε τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις.

Ευελπιστούμε ότι η αγάπη και η προσωπική μας προσπάθεια για κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά  θα σας κάνει να νιώσετε  άνετα με τον εαυτό σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, οτιδήποτε κι αν κάνετε απολαμβάνοντας τις καθημερινές σας στιγμές με φυσικό τρόπο. Επιλέξτε το αγαπημένο σας προϊόν και… Take it Natural.

Ρίξε μια ματιά στα εντυπωσιακά σχέδια:

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Θεϊκα & απίστευτα άνετα χειροποίητα σανδαλια Ippomare

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ