Τα Bίκος Relays επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:06
1/9/2015

Τα Bίκος Relays επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα Βίκος Street Relays καλωσορίζουν το φθινόπωρο σε μια εντυπωσιακή διοργάνωση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και προσκαλούν τον κόσμο της πόλης, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, να λάβει μέρος στους πιο πρωτοποριακούς αγώνες σκυταλοδρομίας

 Η Θεσσαλονίκη αποτελεί την πέμπτη στάση των αγώνων για το 2015 με τη διαδρομή να αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή στην ανακατασκευασμένη Νέα Παραλία, ενώ ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν αυξάνεται καθημερινά έχοντας ξεπεράσει ήδη τους 2.000 συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα, για το Σάββατο 12/9, έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες σκυταλοδρομίας για τους ενήλικες 2.500μ. και 5.000μ. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και οι παιδικές σκυταλοδρομίες, τα Kids Relays, με τους μικρούς φίλους ηλικίας 4 έως 13 ετών, να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες ειδικά προσαρμοσμένους για παιδιά που θα χαρίσουν στιγμές χαράς στο αθλητικό αυτό γεγονός. Οι αγώνες θα έχουν έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς το 50% των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελή ιδρύματα, με σκοπό την ενίσχυση της δράσης τους.

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. υποστηρίζει έμπρακτα τα αθλητικά δρώμενα και μεταφέρει τη σκυτάλη από πόλη σε πόλη και από χέρι σε χέρι με βασικό σύνθημα: «Μόνος τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά!» φέρνοντας κοντά ανθρώπους όλων των ηλικιών απ’ όλη την Ελλάδα. Ο θεσμός των Βίκος Street Relays αποτελεί σημείο συνάντησης για χιλιάδες συμμετέχοντες ανά την Ελλάδα, δίνοντας ραντεβού κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις και πάντα με το ίδιο σύνθημα. Η σκυτάλη των Βίκος Street Relays προβάλει το μήνυμα του αθλητισμού και παράλληλα τηςκοινωνικής αλληλεγγύης και της ομαδικής συνεργασίας, αρχές που διέπουν τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά https://register.relays.gr/index.jsf.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ