Συμβουλές ευεξίας, ομορφιάς και πλούσια δώρα για όλες τις νέες και μέλλουσες μαμάδες από τη Μυρτώ Κάζη και την Avon | fyi | womenonly.gr
16:00
2/11/2015

Συμβουλές ευεξίας, ομορφιάς και πλούσια δώρα για όλες τις νέες και μέλλουσες μαμάδες από τη Μυρτώ Κάζη και την Avon

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε επιλεγμένα βρεφικάπολυκαταστήματα ΛΗΤΩ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 7 και 13 Νοεμβρίου, η κα Μυρτώ Κάζη και οι ειδικοί σύμβουλοι ομορφιάς της Avon συμβουλεύουν όλες τις μανούλες και συζητούν για την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής τους, προσφέροντας ξεχωριστά δώρα ομορφιάς

Η Μυρτώ Κάζη, γνωστή παρουσιάστριακαιblogger,θα βρίσκεται στα βρεφικάπολυκαταστήματα ΛΗΤΩ,το Σάββατο 7 Νοεμβρίου από τις 12:00 έως τις 15:00στο Περιστέρι και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου από τις 17:30 έως τις 20:30 στον Άλιμο, καλεσμένη τηςAvon και των ΛΗΤΩ.Η Avonακολουθώντας πιστά τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας, που θέλει να είναι και να αισθάνεται περιποιημένη και όμορφη συνεργάζεται με τα βρεφικά πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ καισυμβουλεύει όλες τις νέες και μέλλουσες μανούλες πώς να παραμένουν όμορφες και ελκυστικές την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκεφθούν απευθείας τα βρεφικά πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ ή να δηλώσουν συμμετοχή στις συναντήσεις «η Μυρτώ ξέρει και σας συμβουλεύει»στην ηλεκτρονική διεύθυνσηwebmaster@letoshop.gr.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν όμως εδώ, καθώς οι νέες μητέρες που θα παρακολουθήσουν τις συναντήσεις στα συγκεκριμένα πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ θα παραλάβουν δώρο ένα BeautyKit από την Avon, ενώ με αγορές άνω των 50€ από τα πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ θα κερδίζουν υπέροχα δώρα από τη σειρά χαλάρωσης και ευεξίας PlanetSpa της Avon.

Ως νέα μαμά, η Μυρτώ Κάζη γνωρίζει όλες τις δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα αναλαμβάνοντας τον απαιτητικό αλλά μοναδικό αυτό ρόλο, δηλαδή της μητέρας, και γι’ αυτό θα μοιραστεί συμβουλές ευεξίας, χαλάρωσης και ομορφιάς με όλες τις γλυκές μέλλουσες και νέες μαμάδες.Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η ειδική σύμβουλος ομορφιάς της Avon θα προτείνει σε όλες τις ενδιαφερόμενες έξυπνους και εύκολους τρόπους για να παραμένουν φρέσκιες και όμορφες όλες τις ώρες.

Παράλληλα,στις 7 και 13 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στα ΛΗΤΩ Ωραιοκάστρουκαι ΛΗΤΩ Πυλαίας, αντίστοιχα, από τις 11:30 έως τις 20:30 θα βρίσκεται η ειδική σύμβουλος ομορφιάς της Avonγια να μοιραστεί μικρά μυστικά ομορφιάς με όλες τις μανούλες.

Επιπλέον, ηAvonστηρίζοντας ενεργά όλες τις σύγχρονες μαμάδες, στο πλαίσιο της καμπάνιας των πολυκαταστημάτων ΛΗΤΩ για τον θηλασμό προσφέρει δώρο το κραγιόν Kissn’ goτης σειράς Colortrendμε κάθε αγορά από το e-shopτων ΛΗΤΩ, στοwww.letoshop.gr, έως τις 15 Νοεμβρίου.

 

Σχετικά με την Avon
Η Avon, η εταιρία για τις γυναίκες, κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρίες ομορφιάς παγκοσμίως. Εξυπηρετεί τους πελάτες της σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω των ανεξάρτητων Αντιπροσώπων της που υπερβαίνουν τα 6 εκατομμύρια. Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατευθυνόμενης πώλησης στον κόσμο, ηAvon περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ομορφιάς, κοσμημάτων και ειδών μόδας.

Anew, Skin-So-Soft, Solutions, AdvanceTechniques&Nutraeffects είναι μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες σειρές των προϊόντων της Avon.
 

Μάθετε περισσότερα για την Avon στο avoncosmetics.gr

 

Σχετικά με τα βρεφικά πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ
Τα ΛΗΤΩ είναι τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα με την πληρέστερη συλλογή βρεφικών προϊόντων, παιδικών και ειδών εγκυμοσύνης στην Ελλάδα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ