Σιωπηρή Δημοπρασία Τέχνης από το Δεσμό | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
13:54
4/12/2014

Σιωπηρή Δημοπρασία Τέχνης από το Δεσμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός διοργανώνει την εκδήλωση ART OF GIVING II - Σιωπηρή Δημοπρασία Τέχνης με τη συμμετοχή 80 καλλιτεχνών που προσφέρουν 124 έργα τέχνης, τα οποία θα δημοπρατηθούν για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, από τις 18:30 έως τις 21:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Αθηναΐς" στο Γκάζι (Καστοριάς 34-36). 

Το ART OF GIVING II αποτελεί συνέχεια του επιτυχημένου ART OF GIVING Ι - Σιωπηρή Δημοπρασία Τέχνης που διοργάνωσε ο Δεσμός τον Απρίλιο 2013 και το οποίο συγκέντρωσε περισσότερους από 1.500 επισκέπτες και 200 bidders. Χάρη στην επιτυχία της περυσινής εκδήλωσης ART OF GIVING I και στη σημαντική στήριξη που προσέφερε στο Δεσμό, ο Δεσμός κατάφερε να διευρύνει σημαντικά το έργο του και, χάρη στην αποτελεσματική αξιοποίηση προσφορών ιδιωτών, ιδρυμάτων και εταιρειών, να βοηθήσει ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας που έχουν βασικές ανάγκες.

Ο Δεσμός, ο οποίος αποσκοπεί στην στοχευμένη και αποτελεσματική κάλυψη αναγκών και ελλείψεων σε κοινωφελείς φορείς, πλέον έχει προσφέρει δωρεάν αγαθά και υπηρεσίες σε ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 378 οργανισμών κοινωνικής ωφελείας σε όλη την Ελλάδα, βοηθώντας συνολικά πάνω από 300.000 βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επωφελούμενους χάρη στην προσφορά περισσότερων από 141 εταιρειών και εκατοντάδων ιδιωτών! Με συντηρητικούς υπολογισμούς, η εκτιμώμενη αξία των αγαθών και υπηρεσιών που έχει προσφέρει ο Δεσμός μέσα σε λιγότερα από τρία χρόνια λειτουργίας υπερβαίνει το €1.250.000. Τον τελευταίο χρόνο λειτουργίας του, ο Δεσμός επίσης κατασκεύασε το www.desmosdirect.org, μία καινοτόμο ηλεκτρονική πλατφόρμα που συνδέει αυτόματα προσφορά και ανάγκη! 

Το ART OF GIVING II ευελπιστούμε να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο κοινό που θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στην πολύ πρωτότυπη διαδικασία της σιωπηρής δημοπρασίας, να αποκτήσει καταπληκτικά έργα τέχνης διαπρεπών Ελλήνων καλλιτεχνών, αλλά και να απολαύσει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τα υπέροχα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς του ART OF GIVING ΙΙ! Η συμβολή σας θα δώσει τα εφόδια στο Δεσμό να καταφέρει ακόμη περισσότερα!

Για τον πλήρη κατάλογο με όλα τα έργα της δημοπρασίας & τα δώρα της λαχειοφόρου του ART OF GIVING II δείτε εδώ ή επισκεφθείτε το www.desmos.org. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του Δεσμού, φωτογραφικό υλικό, και για να δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.desmos.org και τη σελίδα του Δεσμού στο Facebook! 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ