Πώς θέλεις το δικό σου Playmobil; | fyi | womenonly.gr
11:50
13/3/2014

Πώς θέλεις το δικό σου Playmobil;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Δημιούργησε εσύ το επόμενο παιχνίδι PLAYMOBIL"  είναι η καινούρια ενέργεια της εταιρίας που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να δουν τις ιδέες τους και τις επιθυμίες τους να υλοποιούνται. 

Τα PLAYMOBIL, οι πιο αγαπημένες φιγούρες όλων των παιδιών, συμπλήρωσαν φέτος 40 χρόνια και το γιόρτασαν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Μαρτίου, στο Athens Metro Mall.

Η PLAYMOBIL ξεκίνησε να μοιράζει χαμόγελα το 1974, όταν ένας ατρόμητος ιππότης, ένας πανέξυπνος εργάτης κι ένας θαρραλέος ινδιάνος άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες των παιδικών δωματίων. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, τα PLAYMOBIL δεν έπαψαν να χαρίζουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης, φαντασίας και παιχνιδιού.

Οι διάσημες φιγούρες έχουν πρωταγωνιστήσει στις πιο απίθανες και συναρπαστικές ιστορίες και περιπέτειες, σκορπίζοντας χαμόγελα στα παιδιά. Από ιππότες και πειρατές μέχρι πριγκίπισσες και νεράιδες, τα μικρά ανθρωπάκια εμπνέουν τα παιδιά και τα καλούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δημιουργώντας άπειρες ιστορίες που δεν τελειώνουν ποτέ.

«Δημιούργησε εσύ το επόμενο παιχνίδι PLAYMOBIL»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η PLAYMOBIL ανακοίνωσε την ενέργεια «Δημιούργησε εσύ το επόμενο παιχνίδι PLAYMOBIL», θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Φωτογραφία από την εκδήλωση
Φωτογραφία από την εκδήλωση

Η ενέργεια δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να στείλουν τα γράμματά τους στην PLAYMOBIL, κάνοντας τις δικές τους προτάσεις για τα μελλοντικά παιχνίδια της εταιρείας.

Τα ειδικά επιστολόχαρτα για την ενέργεια θα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα παιχνιδιών πανελλαδικά, ενώ κάθε παιδί που συμμετέχει, θα λαμβάνει προσωπικά απάντηση από την PLAYMOBIL.

Πιστή στη δέσμευσή της να μοιράζει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου, η PLAYMOBIL γιορτάζει 40 χρόνια ζεστών αναμνήσεων, παιχνιδιού και ατέλειωτης φαντασίας!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ