Πονόλαιμος; Θεραπεύστε από τις πρώτες ενοχλήσεις! | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
13:26
29/1/2014

Πονόλαιμος; Θεραπεύστε από τις πρώτες ενοχλήσεις!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το στοματικό διάλυμα Hexalen® θεραπεύει από τις πρώτες ενοχλήσεις και είναι η αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση που συνιστούν οι γιατροί εδώ και 30 χρόνια!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο πονόλαιμος μπορεί να είναι μια συχνή και έντονη ενόχληση  η οποία σας περιορίζει και δυσκολεύει στις καθημερινές δραστηριότητες. Ταλαιπωρεί το 50% του πληθυσμού τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων. 

Το Hexalen® είναι το Νο1 διάλυμα για τον πονόλαιμο1 το οποίο συνιστούν και εμπιστεύονται οι γιατροί εδώ και 30 χρόνια. Αντίθετα με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen®:

* Θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις!

* Έχει 10ωρη αντιβακτηριακή δράση! 

* Βοηθά στην αποφυγή της επιδείνωσης με 2 γαργάρες την ημέρα! Το χρησιμοποιείτε το πρωί και συνεχίζετε τη μέρα σας χωρίς περιορισμούς!

Γιατί όταν η μέρα ξεκινά με Hexalen® συνεχίζει χωρίς πονόλαιμο! 

 

Λ.Τ.: 3,57€ τα 200ml και 6,25€ τα 400ml

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ