Πανευρωπαϊκό επαναλανσάρισμα του Metarun | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
15:54
3/3/2016

Πανευρωπαϊκό επαναλανσάρισμα του Metarun

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το κορυφαίο παπούτσι νέας τεχνολογίας από 1η Μαρτίου, διαθέσιμο και πάλι στην Ελληνική αγορά! Θα το βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και περιορισμένο αριθμό ζευγαριών.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τρία χρόνια πριν οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Αθλητικής Επιστήμης της ASICS ξεκίνησαν μία αποστολή με ένα ξεκάθαρο στόχο: να φτιάξουν το καλύτερο δυνατό παπούτσι για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Το αποτέλεσμα ... το  MetaRun.

Οι πέντε νέες καινοτόμες τεχνολογίες της ASICS που κάνουν το MetaRun μοναδικό για μεγάλες επιδόσεις.

1.     Flyte Foam : νέα πατέντα η πιο ελφριά και ανθεκτική ενδιάμεση σόλα της Asics, με οργανικές ίνες για υψηλού επιπέδου προστασία

2.     AdaptTrucss: το νέας πατέντας, επαναστατικό και ενισχυμένο με ανθρακονήματα σύστημα σταθεροποιήσης, που προσαρμόζεται στο πόδι σας.

3.     Sloped DUOMAX: διπλής πυκνότητας σόλα που προσαρμόζεται ομαλά στην δυναμική κίνηση.

4.        Βελτιωμένο άνω μέρος : εφαρμόζoντας σαν γάντι με το μίας στρώσης Jacquard Mesh και με το σύστημα MetaClutch για ολοκληρωμένη προστασία της φτέρνας και με ενσωματωμένο αφρό μνήμης.

5.     X-GELυβριδικό τζελ υψηλής τεχνολογίας.

Το MetaRun σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους δρομείς των μεγάλων αποστάσεων όλων των επιπέδων, αυτά που χρειάζονται για την καλύτερη δυνατή επίδοση από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό. Εξοπλισμένο με τις πέντες καινοτόμες τεχνολογίες που προαναφέραμε και που προσαρμόζονται στις ατομικές απαιτήσεις του κάθε δρομέα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ