Όταν τα λόγια δεν είναι αρκετά, #pestomenafai | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
15:23
2/6/2016

Όταν τα λόγια δεν είναι αρκετά, #pestomenafai

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι φορές που θες να πεις πολλά και τα λόγια δεν είναι αρκετά.  Το  φαγητό όμως, μπορεί να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο όλα εκείνα τα συναισθήματα που δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια. Είναι το μέσο για να πεις σε θέλω, σ’ αγαπώ,  συγνώμη, ευχαριστώ με τον πιο νόστιμο τρόπο. Και η γεύση της MAGGI κάνει το φαγητό να «μιλάει» από μόνο του.

Όλα αρχίζουν από την τηλεοπτική καμπάνια της MAGGI, όπου η πρωταγωνίστρια μας …λέει μ’ ένα φαΐ στον Άκη Πετρετζίκη πόσο της αρέσει.

Και συνεχίζεται στο διαδίκτυο με τρεις ακόμα ιστορίες, όπου το φαγητό γίνεται η αφορμή ο Άκης να νιώσει την περίσσια αγάπη της μαμάς, να «τα πει» με τους κολλητούς του για να τον βοηθήσουν να «ξεκολλήσει» από μία σχέση που πονά και να «ξανακολλήσει» σ’ αυτήν ξεχνώντας τα όλα πάνω από ένα ριζότο με καυτερή πιπεριά.

Δες όλες τις ιστορίες στο κανάλι της MAGGI στο youtube και πάρε έμπνευση στο www.maggicooking.gr , καθώς και από τα κανάλια μας στο FB και στο Instagram με φαγητά που “μιλάνε” και ξεμπλοκάρουν συναισθήματα. Και μην ξεχνάς, όταν η γλώσσα «δένεται κόμπος», #pestomenafai με ένα σπιτικό φαγητό και την έξτρα γεύση της MAGGI και όλα θα γίνουν πιο εύκολα για να κατακτήσεις αυτό που επιθυμείς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ