OMEGA: Η εμβληματική Μάρκα Ωρολογοποιίας εισέρχεται στον κόσμο των πολυτελών γυαλιών ηλίου | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
10:53
20/8/2016

OMEGA: Η εμβληματική Μάρκα Ωρολογοποιίας εισέρχεται στον κόσμο των πολυτελών γυαλιών ηλίου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η OMEGA, η εμβληματική Μάρκα Ελβετικής Ωρολογοποιίας παρουσιάζει την πρώτη συλλογή γυαλιών ηλίου για άνδρες και γυναίκες. Σε συνεργασία με τη Marcolin Eyewear στην Ιταλία, τα προϊόντα αυτά αντιπροσωπεύουν τη νέα επέκταση των δραστηριοτήτων της OMEGA, όπου τα ρολόγια και τα κοσμήματα είναι ήδη διάσημα για την εξαιρετική ποιότητα και τεχνογνωσία τους.

 

Η πρώτη καλοκαιρινή συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις OMEGA Boutique σε όλο τον κόσμο από τον Αύγουστο του 2016. Η OMEGA διαθέτει το κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου σε δυο διαφορετικά μεγέθη και το κάθε μοντέλο σε δυο χρωματικές αποχρώσεις.

Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των γυαλιών ηλίου αποτέλεσε η κληρονομιά και τα προϊόντα της Μάρκας. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές αισθητικές και τεχνικές λεπτομέρειες στο σχεδιασμό τους, καθιστώντας το κάθε ζευγάρι μοναδικό. Με μια προσεκτική ματιά μπορείτε να παρατηρήσετε ορισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως το λουλουδένιο μοτίβο που χρησιμοποιείται στα κοσμήματα της OMEGA, τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό των ρολογιών της οικογένειας Constellation, τους ευλύγιστους συνδέσμους που προσομοιάζουν την κορώνα ενός ρολογιού, το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα που θυμίζει τη κεραμική συλλογή των ρολογιών OMEGA “Dark Side of the Moon” ή τα μεταλλικά πλαίσια που είναι εμπνευσμένα από το ανοξείδωτο ατσάλι.

Σχολιάζοντας αυτό το νέο λανσάρισμα, ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος & CEO της OMEGA, ανέφερε: «Αυτό είναι ένα συναρπαστικό βήμα για την OMEGA, διότι οδηγεί τη Μάρκα μας σε νέους τομείς δημιουργικότητας. Χάρη στη μακρά ιστορία μας, υπάρχει πραγματική ουσία και αυθεντικότητα και έχουμε εξασφαλίσει ότι αυτά πραγματικά αντανακλούνται σε κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Είναι επίσης εποικοδομητικό που μοιραζόμαστε αυτό το έργο με την Marcolin GROUP, καθώς η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία και το υπόβαθρό της με Μάρκες υψηλού επιπέδου μας επιτρέπει να δημιουργούμε καταπληκτικά προϊόντα. Για τους καταναλωτές, αυτή είναι μια ευκαιρία να βρουν νέους τρόπους για να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ και το πάθος τους για τη μάρκα μας. "

 

Όσον αφορά το σχεδιασμό, η OMEGA διατηρεί τη θρυλική αίσθηση της λεπτομέρειας, δημιουργώντας γυαλιά ηλίου από τα καλύτερα μέταλλα και συνθετικά υλικά. Όλοι οι φακοί των γυαλιών είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικοί στις γρατσουνιές, με ειδική επεξεργασία για τις αντανακλάσεις. Στους φακούς είναι επίσης χαραγμένο το όνομα και το λογότυπο της OMEGA, καθώς και σε πολλά άλλα μέρη των γυαλιών, όπως είναι τα προστατευτικά της μύτης και ο σκελετός των γυαλιών.

Ανάμεσα στη νέα συλλογή, υπάρχει επίσης ένα συλλεκτικό μοντέλο προς τιμή των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στο Ρίο, όπου η OMEGA συμμετείχε ως Επίσημος Χρονομέτρης. Αυτό το ζευγάρι κλασσικών Unisex γυαλιών ηλίου είναι το μοναδικό που διατίθεται σε ένα χρώμα: Μαύρο ματ με πολωτικούς πράσινους φακούς. Άλλες διακριτικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν μια ιδιαίτερη γέφυρα στο σχήμα του λογοτύπου της OMEGA. Μόνο 2016 ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί, και θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τέλος, κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου της OMEGA θα περικλείεται μέσα σε μια σκληρή θήκη κατασκευασμένη από το υλικό Zebrawood, προσομοιάζοντας το εσωτερικό των OMEGA Boutiques. Θα περιλαμβάνεται ακόμη ένα σακουλάκι από μικροϊνες ως εναλλακτική επιλογή μεταφοράς.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ