Ολοκληρωμένη πρόταση φυσικής δροσιάς από την Tuborg | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
11:22
26/5/2017

Ολοκληρωμένη πρόταση φυσικής δροσιάς από την Tuborg

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα νέα αναψυκτικά της Tuborg με μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Tuborg με τη νέα σειρά ανθρακούχων αναψυκτικών της, δημιούργησε την φυσική απάντηση στη ζέστη του ελληνικού καλοκαιριού.

Οι νέες γεύσεις Tuborg Lime–Green Tea Soda και Tuborg Orange-Cinnamon Soda, που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα και πλαισιώνουν την ήδη γνώριμή μας Tuborg Lemon Soda, αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Με φυσικό χυμό, φυσικά αρώματα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, προσφέρουν φυσική δροσιά, στην παραλία, στην δουλειά, στο δρόμο, στο σπίτι και όπου αλλού αναζητάς να δροσιστείς γευστικά!

Τα αναψυκτικά της Tuborg έρχονται να καλύψουν την επιθυμία όσων αγαπούν την μοναδική αίσθηση που σου χαρίζουν οι γαργαλιστικές φυσαλίδες, αλλά αναζητούν περισσότερο φυσικές επιλογές ανάμεσα στα ανθρακούχα αναψυκτικά.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές προτάσεις της Tuborg στην πιο κατάλληλη εποχή, επιλέξτε την αγαπημένη σας και δώστε μια νότα φυσικής δροσιάς στο φετινό καλοκαίρι!

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Tuborg στο facebook:

https://www.facebook.com/tuborg.greece /

Δείτε τα διαφημιστικά spots εδώ:

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ