Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει με σούπερ διαγωνισμό | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
10:38
24/1/2019

Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει με σούπερ διαγωνισμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Γρηγόρης έχει τη γιορτή του και μαζί του γιορτάζουν όχι μόνο τα καταστήματά του αλλά και ο καθένας που θα επισκεφθεί κάποιο από αυτά! Άλλωστε, θέλει να σου αποδείξει και έμπρακτα πως «αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα, τους ξέρεις με το μικρό τους»! 

Έτσι, στις 25 Ιανουαρίου, περνώντας από τον Γρηγόρη της γειτονιάς σου ή παραγγέλνοντας online από το www.gregorys.gr ή την εφαρμογή e-order, ο Γρηγόρης θα σου προσφέρει ένα γλυκύτατο κέρασμα! 

Επίσης, αν σε λένε Γρηγόρη ή Γρηγορία, τότε η μέρα είναι πραγματικά αφιερωμένη σε εσένα, αφού το καφεδάκι σου θα είναι κερασμένο από τον συνονόματό σου! 

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Αν επισκεφθείς το www.gregorys-contests.gr/gregorysnameday και σημειώσεις ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομα του Γρηγόρη, τότε ίσως είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσεις ένα t-shirt με την ατάκα σου, το σκίτσο σου και φυσικά το όνομά σου, ενώ θα πρωταγωνιστήσεις και στις συσκευασίες. Με λίγα λόγια θα γίνεις… διάσημος!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ