Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράζεται τεχνικές επιβίωσης στο Detox weekend του Body in Balance.gr | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
16:59
10/5/2019

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράζεται τεχνικές επιβίωσης στο Detox weekend του Body in Balance.gr

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο "Ντάνος" σε έναν νέο "ρόλο" έκπληξη στον χώρο της ευεξίας 

Αυτό το Σαββατοκύριακο  (11- 12 Μαΐου 2019) τα βραβευμένα Body in Balance Weekends, θα είναι πολύ διαφορετικά καθώς θα έχουν κοντά τους έναν σπουδαίο παρακινητή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του καναλιού που εκπέμπει στο 456 της Cosmote TV, Body in Balance, και αυτή την Κυριακή 11:30-13:30, θα μας μιλήσει για εσωτερική δύναμη και θα συμμετάσχει ενεργά στα υπόλοιπα σεμινάρια του Σαββατοκύριακου.

Σε μια ανοιξιάτικη ημέρα, στο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, στην όμορφη Βραυρώνα, ο γνωστός μας ‘’Ντάνος’’, αθλητής, επιχειρηματίας, τηλεοπτικό πρόσωπο και παρακινητής, ως εισηγητής. θα αναφερθεί σε τεχνικές παρακίνησης, στην ομιλία του με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας Δύσκολες Στιγμές».

Μέσα από εμπειρίες της ζωής του και τους δικούς του μηχανισμούς αντιμετώπισης διαφόρων καταστάσεων θα μοιραστεί με το κοινό του σεμιναρίου ‘’τα 7 βήματα για να αξιολογήσεις την κάθε κατάσταση και να πετύχεις ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, ακόμα και όταν η επιτυχία φαίνεται αδύνατη.’’ Περισσότερα στο www.bodyinbalance.gr.

 

 

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παρουσιάσει το βιβλίο του στο κοινό. Παρούσα στο συνέδριο θα είναι και η συγγραφέας του βιβλίου ‘’Ντάνος, μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου’’, από την Εκδοτική Αθηνών Α.Ε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος προσφέρει στο κοινό το σεμινάριό του δωρεάν.

Κλείνοντας για τη σεζόν, τα βραβευμένα με silver award για wellness project, Body in Balance Weekends, φιλοξενούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σε μια γιορτή της ζωής.

Το Σάββατο το απόγευμα, η Κατερίνα Βούλγαρη μέσω της θεραπευτικής κίνησης δίνει τη σκυτάλη στην Kathy Kizito.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ιφιγένεια Τσαντίλη συζητούν για θέμα υγείας και ευεξίας.

Με ήχους gong και θιβετιανών ηχογαβάθων, μας συντονίζει, για να σχηματίσουμε τη Spiral of Positive Energy, με εισηγήτρια την Ιφιγένεια Τσαντίλη, σε μια μέθοδο που συνδυάζει ηχοθεραπεία και σπειροειδή κίνηση. Tίτλος του σεμιναρίου τους είναι «Απελευθέρωση, δρόμος προς την σωματική και ψυχική ανέλιξη».

Η Ακαδημία Capoeira Αθήνας Banzo de Sensala, θα κάνει το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής, μια επίδειξη της σύνθετης αυτής πολεμικής τέχνης.

Μη χάσετε το Detox weekend στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα! Συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε θετική ενέργειακαι να βιώσουμε την χαρά της ύπαρξης !

Για κρατήσεις θέσεων στα σεμινάρια: 22940-71000 και στο 6946-704777 www.bodyinbalance.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ