Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας από τον Θοδωρή Μάρκου σταPublic! | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:30
6/10/2015

Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας από τον Θοδωρή Μάρκου σταPublic!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Tα Public υποδέχονται τον Οκτώβριο με πάνω από 100 δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουν ακόμα περισσότερα σε όσους αναζητούν νέες δεξιότητες και εμπειρίες με μια νέα σειρά σεμιναρίων και εισηγήσεων!

Πιο συγκεκριμένα, τα Public φέρνουν για δεύτερη σεζόν το κοινό κοντά στον φακό, μέσα από σεμινάρια φωτογραφίας από τον φωτογράφο Θοδωρή Μάρκου -έναν καταξιωμένο δημιουργό, που έχει ασχοληθεί με μια ευρεία γκάμα θεμάτων.

Στον κόσμο της τόσο οικείας και συνάμα άγνωστης τέχνης της φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν όσοι αποφασίσουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και να γνωρίσουν την τεχνική και την αισθητική της φωτογραφίας, αλλά και την ιστορία της, παράλληλα με συζήτηση και κριτική πάνω στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους. 

Τα σεμινάρια φωτογραφίας θα ολοκληρωθούν σε 2 τρίμηνα: το πρώτο τρίμηνο οι συμμετέχοντες θα εντρυφήσουν στην Τεχνική της Φωτογραφίας ενώ το δεύτερο τρίμηνο σεμιναρίων θα εστιάσει στην Αισθητική της Φωτογραφίας.

Ο πρώτος τρίμηνος κύκλος σεμιναρίων ξεκινά την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 7μ.μστο Public Συντάγματος. Επόμενες ημερομηνίες σεμιναρίων 22 & 29 Οκτωβρίου.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ