Νέος διαγωνισμός από τη Sweete Stevia | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:42
18/5/2015

Νέος διαγωνισμός από τη Sweete Stevia

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εσύ τι τύπος Γλυκού είσαι; Μάθε και κέρδισε! 

 

Η Sweete Stevia, το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, συνεχίζει να μας προσφέρει στιγμές «σκέτη γλύκα!» διοργανώνοντας τον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό! Εσύ, τι τύπος γλυκού είσαι; Choco Lovers – Mama’s - Gourmet ή Summer; Όλοι οι λάτρεις της Sweete Stevia καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα αναδείξουν τι τύπος γλυκού είναι ο καθένας και να επιλέξουν τον  δάσκαλο τους  για να  φτιάξουν μαζί το γλυκό της επιλογής τους!

Ο δρόμος για τη νίκη έχει όλη τη γλύκα της Sweete  και… θα αναδείξει 2 μεγάλους νικητές οι οποίοι θα ζήσουν την εμπειρία ενός Sweete  μαθήματος ζαχαροπλαστικής με τους γνωστούς food blogger Cool Artisan & Funky Cook οπού θα δημιουργήσουν μαζί αγαπημένα Sweete  γλυκά. Η γλυκιά τους εμπειρία θα ολοκληρωθεί με ένα πολυμίξερ που θα λάβουν για να τα φτιάχνουν στο μέλλον μόνοι τους, τα αγαπημένα τους γλυκά.  

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ… Ακόμα 10 νικητές, που θα προκύψουν από κλήρωση, θα κερδίσουν από ένα «σετ προϊόντων και δώρων Sweete» για ένα καλοκαίρι «σκέτη γλύκα!». 

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό  Sweete – Σκέτη Γλύκα  - μέχρι τις 28/05 - μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Διαδικτυακού Ιστότοπου  αλλά και την επίσημη σελίδα της Sweete Stevia στο facebook

Η Sweete Stevia απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, σε εκείνους που αναζητούν έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο διατροφής αλλά και σε όλη την οικογένεια φροντίζοντας να μην στερηθείτε  τις  αγαπημένες σας γλυκές γεύσεις σε κάθε τους εκδοχή. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ