Νέοι κύβοι KNORR: Πλούσια γεύση χωρίς αλάτι! | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
16:04
6/5/2021

Νέοι κύβοι KNORR: Πλούσια γεύση χωρίς αλάτι!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ολόφρεσκη και πρωτοποριακή γευστική πρόταση έρχεται από την Knorr, με τους νέους κύβους χωρίς αλάτι! Το μοναδικό τους μείγμα από μυρωδικά, μπαχαρικά και λαχανικά, προσθέτει πλούσια γεύση σε κάθε σου πιάτο, δίνοντας την επιλογή σε εσένα να αποφασίσεις, αφού πρώτα δοκιμάσεις, εάν και πόσο αλάτι θα προσθέσεις.

Απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών για πιο υγιεινό φαγητό, με πλούσια γεύση και λιγότερο αλάτι, η Knorr έρχεται να ανατρέψει την πεποίθηση ότι το φαγητό χωρίς αλάτι είναι άνοστο, εξασφαλίζοντας γευστικά και πιο υγιεινά πιάτα με τη χρήση των νέων κύβων χωρίς αλάτι.

Οι κύβοι Knorr χωρίς αλάτι διατίθενται σε τρεις υπέροχες γεύσεις (κότας, λαχανικών και για βοδινό) και είναι φτιαγμένοι από ένα μοναδικό μείγμα λαχανικών, μυρωδικών και καρυκευμάτων, όπως δεντρολίβανο, μοσχοκάρυδο και κουρκουμά. Είναι πλούσιοι σε γεύση με λαχανικά αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας, με κρέας από κότες ελευθέρας βοσκής & κρέας βοδινού από αειφόρες κτηνοτροφικές μονάδες. Δεν περιέχουν γλουτένη, τεχνητά ενισχυτικά γεύσης και άλλες τεχνητές χρωστικές. Απευθύνονται σε εκείνους που προσέχουν το αλάτι για λόγους υγείας, που επιλέγουν την υγιεινή διατροφή και την σωματική άσκηση, αλλά και στις μαμάδες που μαγειρεύουν υγιεινά και θρεπτικά για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια.

Η Knorr θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες των καταναλωτών, ακολουθεί εκείνες τις μικρές αλλαγές που, όμως, μπορεί να φανούν καθοριστικές, θέτοντας νέα διατροφικά πρότυπα για πιο υγιεινά και νόστιμα πιάτα, με τους νέους κύβους Knorr χωρίς αλάτι.

Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σου!

Δείτε την νέα τηλεοπτική ταινία της Knorr εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=-8l8_F1iWio&ab_channel=KnorrGreece

Για περισσότερες πληροφορίες και υγιεινές συνταγές επισκεφθείτε το επίσημο site της Knorr: https://www.knorr.com/gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ