Νέο επιδόρπιο γιαουρτιού Junior με μέλι | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
13:13
27/6/2014

Νέο επιδόρπιο γιαουρτιού Junior με μέλι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Junior της ΦΑΓΕ, ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών, μας φέρνει μια ολοκαίνουρια καισυναρπαστική γιαουρτογεύση, το νέο Junior μέλι!

Συνδυάζοντας μοναδικά το γιαούρτι με την απίθανη γεύση του μελιού, η νέα υπέροχη γεύσητου  Junior θα  κερδίσει  τις  καρδιές  και  την  προτίμηση μικρών και  μεγάλων. Τα  παιδιά  θαλατρέψουν τη φανταστική γεύση του, ενώ οι μητέρες μπορούν να είναι σίγουρες ότι τα παιδιάτους επωφελούνται από τη διατροφική αξία και τα ευεργετικά, για τον οργανισμό, συστατικά,τόσο του γιαουρτιού όσο και του μελιού. 

Το Junior με μέλι, όπως όλα τα επιδόρπια γιαουρτιούJunior, είναι πηγή βιταμίνης Β12 και φωσφόρου. Το νέο  Junior με  μέλι από τη ΦΑΓΕ είναι  η  νέα  γευστική και  δροσερή επιλογή που θααπολαύσουν  τα  παιδιά,  που  έρχεται  να  προστεθεί  στην  υπάρχουσα  ποικιλία  του  Junior.Δοκιμάστε  και  τις  7  μοναδικές  γεύσεις  Junior:  φράουλα,  μπανάνα,  κεράσι,  μπισκότο,καραμέλα, λευκό και τώρα νέο Junior μέλι!Φυσικά,  το  παιχνίδι  συνεχίζεται,  χάρη  στην  αφίσα  Junior που  μαθαίνει  στα  παιδιάσυναρπαστικές γνώσεις για το Τροπικό Δάσος του Αμαζονίου, και τα νέα παιχνίδια που θαβρείτε στο site. Η αφίσα αποστέλλεται δωρεάν από τη ΦΑΓΕ (περισσότερες πληροφορίες στοwww.junior-fage.gr)

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ