Νέα σούπερ καλοκαιρινά σχέδια TROLLBEADS | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
11:58
29/6/2011

Νέα σούπερ καλοκαιρινά σχέδια TROLLBEADS

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ήλιος, θάλασσα… Κοχύλια, βότσαλα, καλοκαιρινοί θησαυροί που θα βρείτε σε μια βόλτα στην παραλία… Η TROLLBEADS σας βάζει σε πειρασμό 

                                                                                                                    ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΗ

 

Ήλιος, θάλασσα… Κοχύλια, βότσαλα, καλοκαιρινοί θησαυροί που θα βρείτε σε μια βόλτα στην παραλία… Η TROLLBEADS σας βάζει σε πειρασμό να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερους, με τις νέες και μοναδικές δημιουργίες της που θα σας θυμίζουν για πάντα τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Ξεκινήστε τη συλλογή σας με το βραχιόλι "Ελληνικό Καλοκαίρι" (Greek Summer Bracelet), το οποίο απαρτίζεται από τρεις υπέροχες χάντρες, δύο γυάλινες και μία ασημένια, η κάθε μία εκ των οποίων αντανακλά τα χρώματα και την αύρα του καλοκαιριού! Για αρχή, η TROLLBEADS σας κάνει δώρο την ασημένια χάντρα! Το "Ελληνικό Καλοκαίρι" είναι, μαζί με το αντηλιακό σας, το πιο απαραίτητο αξεσουάρ των φετινών διακοπών!

Κι αν οι τρεις χάντρες είναι μόνο η αρχή, συμπληρώστε το βραχιόλι σας με τα "Universal Uniques", τα οποία ξεχωρίζουν τόσο για τα μοναδικά τους χρώματα, όσο και για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους. Υπέροχα σετ των έξι γυάλινων χαντρών –που πωλούνται και μεμονωμένα–, σε έντονες, καλοκαιρινές αποχρώσεις και νέο, μεγαλύτερο άνοιγμα, το οποίο επιτρέπει την προσαρμογή τους σε οποιοδήποτε βραχιόλι ή κολιέ, ακόμα και άλλων εταιρειών.

Αν πάλι χρειάζεστε απλώς ένα κολιέ για να περάσετε το δικό σας μήνυμα, τότε το «Summer Fantasy» είναι για εσάς! Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας, επιλέξτε τις χάντρες που εκφράζουν περισσότερο τη διάθεσή σας και συμπληρώσετε ιδανικά την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα!

Αναζητήστε τα TROLLBEADS στις διακοπές σας, σε εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, και κρατήστε για όλον τον χρόνο την ανάμνηση του καλοκαιριού! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ