Νέα σειρά Lipton Ice Tea: ίδια γεύση & δροσιά, χωρίς ζάχαρη | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
14:03
3/8/2012

Νέα σειρά Lipton Ice Tea: ίδια γεύση & δροσιά, χωρίς ζάχαρη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για όλους εσάς που αγαπάτε το παγωμένο τσάι αλλά προσέχετε τη διατροφή σας, το Lipton Ice Tea παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά παγωμένου τσαγιού Χωρίς Ζάχαρη.

Το Lipton Ice tea, ως ηγέτης στην κατηγορία του παγωμένου τσαγιού, μεγαλώνει την οικογένεια του με δύο νέες γεύσεις.  Το Lipton Ice Tea Πράσινο Τσάι Χωρίς Ζάχαρη σε συσκευασίες των 330ml & 500ml & 1,5Lt -  και το Lipton Ice Tea Λεμόνι Χωρίς Ζάχαρη σε συσκευασίες των 330ml, 500ml, είναι πλέον διαθέσιμα να αναζωογονήσουν τους καταναλωτές με ένα φυσικό προϊόν, με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά που προσφέρει στον οργανισμό  ευεξία και αναζωογόνηση  χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Όσοι προσέχουν τη διατροφή τους αλλά δεν θέλουν να στερούνται μπορούν τώρα να απολαύσουν όλη τη γλυκιά γεύση του μαύρου και πράσινου τσαγιού, χάρη στa νέa Lipton ice Tea που δεν περιέχoυν ζάχαρη!

Το Lipton Ice Tea αποτελεί πηγή ενυδάτωσης, τόνωσης και ευεξίας, πλέον και Χωρίς Ζάχαρη. Με κάθε γουλιά Lipton Ice Tea ο οργανισμός αναζωογονείται και γεμίζει με ευεργετικά αντιοξειδωτικά στοιχεία, τα φλαβονοειδή, που ενισχύουν το σώμα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ