Νέα δυναμική άφιξη στα Asian Spa: 100% οργανικά προϊόντα ila | fyi | womenonly.gr
11:31
19/5/2014

Νέα δυναμική άφιξη στα Asian Spa: 100% οργανικά προϊόντα ila

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat έχει την μεγάλη χαρά και τιμή να ανακοινώσει τηνσυνεργασία-σταθμό με την βρετανική παγκοσμίου φήμης εταιρεία προϊόντων περιποίησης δέρματος και θεραπειών spa, ila.

Με αφορμή την άφιξη της ila στη Ελλάδα, ο Όμιλος Asian Spa διοργάνωσε την Δευτέρα 12 Μαΐου το‘Beauty Day Bar by ila’ παρουσιάζοντας μέσω ενός…πολύχρωμου οργανικού bar  τη μοναδική σύσταση των προϊόντων που δημιουργήθηκαν με επίκεντρο την δύναμη της φύσης για την ομορφιά του δέρματος και της ψυχής μας.

Με motto το ‘beyond organic’ (πέρα από οργανικά), τα προϊόντα της ila (ila σημαίνει στα σανσκριτικά Γη), βασίζονται στην αγνότητα της φύσης και στην δύναμη των ‘δώρων’ της για να εξασφαλίσουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Πηγή αυτών των ‘μαγικών’ συστατικών, αποκλειστικά βιώσιμες καλλιέργειες από όλο τον κόσμο που προωθούν γεωργικές πρακτικές που διατηρούν τους πόρους και βελτιώνουν τη γη με την απουσία της χρήσης χημικών πρόσθετων. Κάθε ένας από τους καρπούς και τα άνθη συλλέγονται από ενδογενείς κοινωνίες που αντιμετωπίζουν την συλλογή σαν τελετουργικό…

Δημιουργός τους, η Denise Leicester, μια γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην έρευνα για φυσικούς τρόπους ίασης. Πρώην νοσοκόμα, αρωματοθεραπεύτρια, καθηγήτρια και θεραπεύτρια yoga, η Denise έχει έρθει σε επαφή με αγροτικές κοινωνίες και παραδοσιακές θεραπευτικές τεχνικές  από το Ντουμπάι μέχρι την Ινδία και από την Ανατολική έως τη Νότια Αμερική. Το 2005 ανέπτυξε ένα μοναδικό concept ευεξίας που απευθύνεται τόσο στην υγεία του δέρματος όσο και της ψυχής: μια απόλυτα αγνή σειρά προϊόντων τα οποία έρχονται σε αρμονία με την φύση και δημιουργούνται με θεραπευτικό σκοπό: δαμασκηνή τριανταφυλλιά, άγρια τριανταφυλλιά, αλάτι Ιμαλάϊων, λάδι αργκάν, γεράνι, vetivert, murumuru και babassuείναι κάποια από τα προϊόντα της φύσης που συναντά κανείς στα λευκά εκλεπτυσμένα μπουκαλάκια των προϊόντων ila.

Από το Face Oil for Glowing Radiance, στο Βody Οil for Vital Εnergy και από τα Bath Salts for Inner Peace στο Energizing and Detoxifying Scrub, τα προϊόντα της ila αποτελούν σημείο αναφοράς για την ‘ευγενική’ προσέγγιση στην περιποίηση του δέρματος αλλά και τα εξαιρετικά αρώματα που αναδύουν.

Με παρουσία σε 38 χώρες και 145 spa σε ξενοδοχεία – κολοσσούς σε όλο τον κόσμο όπως τα Four Seasons, Shangri-La, Ananda Himalaya, Jumeriah, The Chedi Andermatt, Alpina Gstaad, κ.λπ. αλλά και σε κορυφαία πολυκαταστήματα ανά τον κόσμο όπως τα Harvey Nichols, Isetan και e-shops όπως ηnet a porter κ.λπ. η ila έχει ξεχωρίσει για την μοναδική αυθεντικότητα και υψηλή ποιότητά της.

Το Hollywood  στο πλευρό της, με πιστές ακόλουθους celebrities όπως η Gwyneth Paltrow, η Kate Moss, ηNatalie Portman, η Rachel Weisz, η Sadie Frost, αλλά και ila ambassadors όπως η facialist Αναστασία Αχιλλέως, η celebrity Stylist Angie Smith και η celebrity booker Tanya Meli.

Δεκάδες τα βραβεία που έχουν αναγνωρίσει την αξία της ila: τα Asia Spa Awards, τα Senses Αwards, ταBazaar Beauty Hot 100, τα Tatler Beauty Awards αλλά και τα Anti-Ageing Beauty Bible Awards, είναι ένα μικρό δείγμα.

Τα προϊόντα ila:

·        Eίναι 100% οργανικά

·        Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα

·        Δεν περιέχουν πετροχημικά

·        Περιέχουν μόνο φυτικά συντηρητικά

·        Είναι ελεύθερα από χημικά πρόσθετα

Τα προϊόντα αλλά και οι θεραπείες spa της ila διατίθενται στα:

1.    I-Spa στο Athenaeum InterContinental hotel - Αθήνα

2.    Asian Spa City Retreat στη Φιλοθέη - Αθήνα

3.    Asian Spa City Retreat στο Hyatt Regency Thessaloniki - Θεσσαλονίκη

4.    Asian Spa Resort στο Poseidonion Grand Hotel - Σπέτσες

5.    Asian Spa Resort στο Mystique Hotel/Starwood - Σαντορίνη

6.    Asian Spa Resort στο Vedema Resort/Starwood - Σαντορίνη

7.    Asian Spa Ayurvedic Retreat στα Γουβιά – Κέρκυρα

8.    Santa Marina/Starwood –Μύκονος

& σύντομα σε επιλεγμένα καταστήματα και e-shops σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων ila για την Ελλάδα:

Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ