Μπισκοτάκια αγάπης μοιράζουν χαμόγελα | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:03
25/11/2014

Μπισκοτάκια αγάπης μοιράζουν χαμόγελα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτά τα Χριστούγεννα τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» της εταιρείας Παπαδοπούλου μαζί  με τον Οργανισμό Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η εταιρεία  Παπαδοπούλου στα πλαίσια του προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ετοίμασε για τα φετινά Χριστούγεννα την πιο γλυκιά συνταγή με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, δημιούργησε τα  «Μπισκοτάκια Αγάπης», σε σχήμα αστεριού και, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και τον Στέλιο Παρλιάρο,  συμβάλλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. 

Τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» θα κυκλοφορούν σε δύο ξεχωριστές γεύσεις:

α) σοκολάτα και μαύρη ζάχαρη

β)  μέλι, κανέλα και μαύρη ζάχαρη

 

Τα μπισκότα διανέμονται πανελλαδικά στα Super Market, από τα τέλη Νοεμβρίου σε προσιτή τιμή (0,50€ προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ανά συσκευασία), ενώ οι επισκέπτες του e-FOOD.gr (σε επιλεγμένα καταστήματα) θα μπορούν να τα προσθέτουν σε κάθε τους online παραγγελία.

Tα κέρδη που θα προκύψουν από την ενέργεια αυτή θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση περισσότερων παιδικών ευχών. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ