Μοναδικές προσφορές στο φθινοπωρινό bazaar φροντίδας και ομορφιάς της Henkel Hellas με εκπτώσεις έως και -70% | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
14:45
9/10/2015

Μοναδικές προσφορές στο φθινοπωρινό bazaar φροντίδας και ομορφιάς της Henkel Hellas με εκπτώσεις έως και -70%

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Henkel Hellas φοράει τα φθινοπωρινά της και σας προσκαλεί να ανανεωθείτε στο 4ο bazaar  φροντίδας και ομορφιάς που διοργανώνει από τις 15 έως τις 18 Οκτωβρίου, στον ειδικά  διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 23, Μοσχάτο.

Το bazaar θα ανοίξει τις  πόρτες του για όλους εσάς την Πέμπτη 15/10 από τις 13:00 μ.μ - 19:00 μ.μ, ενώ στις 16- 18/10 μπορείτε να το επισκεφτείτε από τις 10.00 π.μ. – 19.00 μ.μ. 

Στο bazaar φροντίδας και ομορφιάς της Henkel Hellas θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε  κορυφαία προϊόντα της εταιρείας με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 70%*. Προϊόντα  προσωπικής περιποίησης και υγιεινής (καλλυντικά προϊόντα ευρείας, επαγγελματικά προϊόντα  κομμωτηρίου), προϊόντα για τη φροντίδα του νοικοκυριού (απορρυπαντικά, καθαριστικά) και  προϊόντα συγκόλλησης, διόρθωσης ή απορρόφησης υγρασίας σε τιμές που… δεν θα πιστεύετε στα  μάτια σας!

Όλες οι αγαπημένες μάρκες, Dixan, Neomat, Persil, Bref, Color Catcher, Ariasana, Pritt, Loctite,  Syoss, Gliss, Palette, Silken Color, Phyto Color, Taft, Supersoft, Fa, Vademecum, Schwarzkopf  Professional, BC, INNOVA, INDOLA και 4+4, θα είναι και πάλι εκεί σε ασυναγώνιστες τιμές!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες στο facebook των brands 

Dixan, Neomat, Persil, Taft, Syoss, Fa, Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ