ΜΙΥΑΒΙ Sushi Dining Lounge: Φιλοσοφημένο & υγιεινό | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
15:15
19/5/2015

ΜΙΥΑΒΙ Sushi Dining Lounge: Φιλοσοφημένο & υγιεινό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πλέον η Γλυφάδα, απέκτησε έναν από τους πιο γνήσιους εκφραστές της πιο φιλοσοφημένης αλλά και πιο υγιεινής κουζίνας του κόσμου...της Ιαπωνικής! 

 

Λέγεται ΜΙΥΑΒΙ Sushi Dining Lounge, βρίσκεται στον αριθμό 3 της οδού Γιαννιτσοπούλου και  δημιουργήθηκε από τους πιο ειδικούς... τον Ελληνο-Ιάπωνα Kazuaki Shitamori που είναι ένας από τους βασικούς εισαγωγείς & προμηθευτές πρώτων υλών Ιαπωνικών & Ασιατικών εστιατορίων στην Ελλάδα αλλά και τον γνωστό Ιάπωνα sushi-chef, Masahide Isomoto ο οποίος έχει να παρουσιάσει μια πληθώρα συνεργασιών και διακρίσεων στην Ιαπωνική κουζίνα.

Στον μοντέρνο και καλοφτιαγμένο lounge χώρο του MIYABI στη Γλυφάδα, μπορείτε να περιηγηθείτε αλλά και να μυηθείτε στα εξεζητημένα μονοπάτια της ζεν Ιαπωνικής κουζίνας, όπως αυτά προκύπτουν μέσα από πάντρεμα των εξαιρετικά φρέσκων και υγιεινών πρώτων υλών... επιλέγοντας το Ιαπωνικό σύμβολο καθαρότητας, της λιτότητας και της γαστρονομικά ψαγμένης γεύσης... το Sushi!

Στο MIYABI, εκτός από το καλύτερο Sushi της Αθήνας, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε καθημερινά τις μοναδικές δημιουργίες του Sushi Chef Iso, όπως το μαγιάτικο tartare με sauce Yuzu-Ponzu ή τον σολομό με sauce ρόκα & miso, και να τα τις συνδυάσετε με κάποια επιλογή είτε από τις εκλεκτές ετικέτες sake, ή την αυθεντική draft μπύρα KIRIN ή το ξεχωριστό και ιδιαίτερο Yuzucello που διαθέτει η πλούσια κάβα του! Και όλα αυτά; σε πολύ προσιτές τιμές!!!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ