Μήπως είσαι ένα από τα Party Diva City Girls της πόλης μας; | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
11:01
6/12/2019

Μήπως είσαι ένα από τα Party Diva City Girls της πόλης μας;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα City Girls συναγωνίζονται μεταξύ τους – Party Diva, Romantic, Next Door ή Queen; Λάβε στο τώρα στο διαγωνισμό του bioten Detox και ανάτρεψε τις ισορροπίες!

Γνώριζες ότι τα περισσότερα κορίτσια της πόλης μας λατρεύουν τα πάρτι, απολαμβάνοντας τη ζωή στο maximum; Αυτό προκύπτει μέχρι στιγμής από τα αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού από τη σειρά bioten Detox, που στέλνει μία υπερτυχερή νικήτρια στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ! Από κοντά ακολουθούν τα next door city girls, ενώ τα ρομαντικά κορίτσια μας συναγωνίζονται τις queens.

Μη χάνεις χρόνο! Μπες στο citygirl.biotencosmetics.com, ανακάλυψε τι τύπος είσαι εσύ δηλώνοντας συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό για ένα μοναδικό ταξίδι για δύο άτομα στη Νέα Υόρκη, καθώς και άλλα πλούσια δώρα.

Και μην ξεχνάς! Όπως κι αν απολαμβάνεις να ζεις στους ρυθμούς της πόλης, η ολοκληρωμένη σειρά προσώπου bioten detox ενισχυμένη με 100% φυσικό άνθρακα και το βραβευμένο καινοτόμο συστατικό Pollu-block είναι εδώ για να προστατεύσει την επιδερμίδα από τις απειλές του αστικού περιβάλλοντος.

Μείνε συντονισμένη στα κανάλια του bioten και μάθε τα πάντα για το συναρπαστικό διαγωνισμό καθώς και για τα προϊόντα της σειράς bioten Detox.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ