Μια αναζωογονητική προσέγγιση στην γυναικεία ωρολογοποιϊα | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
12:34
15/4/2016

Μια αναζωογονητική προσέγγιση στην γυναικεία ωρολογοποιϊα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H OMEGA παρουσιάζει τη γυναικεία συλλογή SEAMASTER AQUA TERRA 150M

Με ευδιάκριτα μεγέθη, υλικά και χρώματα, η συλλογή της OMEGA Seamaster Aqua Terra 150M προσφέρει μεγάλη ποικιλία στις γυναίκες που λατρεύουν να επιλέγουν.

Σχετικά με τις κάσες των ρολογιών, τα μοντέλα παρουσιάζονται στα μεγέθη των 38.5mm και των 34mm. Τα μεγαλύτερα μεγέθη δημιουργήθηκαν με 18Κ κόκκινο χρυσό, 18Κ κίτρινο χρυσό και ανοξείδωτο ατσάλι. Τα μικρότερα μεγέθη δημιουργήθηκαν με 18Κ Sedna χρυσό, ανοξείδωτο ατσάλι και 18Κ κίτρινο χρυσό.

Τα καντράν είναι μαργαριταρένια, κατασκευασμένα από το υλικό Mother-Οf-Pearl, παρέχοντας ένα μαλακό, ήρεμο αποτέλεσμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις το υλικό Mother-Οf-Pearl είναι λευκό, ωστόσο η OMEGA έχει εισάγει επίσης νέα χρώματα όπως το Tahiti, το χρώμα της λεβάντας και το κοραλλί, τα οποία είναι άμεσα σαγηνευτικά. Κάθε καντράν της συλλογής Aqua Terra περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από διαμάντια στις ενδείξεις της ώρας.

Διαμάντια χρησιμοποιούνται επίσης και για τη διακόσμηση της στεφάνης πολλών μοντέλων, προσφέροντας επιπλέον λάμψη, ενώ η συνολική εμφάνιση συμπληρώνεται από ένα μεταλλικό μπρασελέ ή δερμάτινο λουρί.

Η γυναικεία συλλογή της OMEGA Seamaster Aqua Terra 150M έχει συχνά ανοίξει το δρόμο στη μηχανική καινοτομία. Για μια ακόμη φορά, παρέχει εξαιρετική ακρίβεια και απόδοση χάρη στους μηχανισμούς της OMEGA Master Co-Axial 8500/8501 και 8520/8521 που είναι ανθεκτικοί στα μαγνητικά πεδία 15,000 gauss.


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ