Με νεανική μουσική & γιορτινή διάθεση καλωσορίζει τα Χριστούγεννα το athens heart Μall | fyi | womenonly.gr
12:35
1/12/2015

Με νεανική μουσική & γιορτινή διάθεση καλωσορίζει τα Χριστούγεννα το athens heart Μall

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το Athens heart mall καλωσορίζει τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και προσκαλεί τους  φίλους του να ζήσουν μια μοναδική γιορτινή εμπειρία, με πολλές εκπλήξεις.Στις 12 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν live οι Ηλίας Βρεττός και Kings και 13 Δεκεμβρίου οι Διονύσης Σχοινάς και Οtherview. Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 20:00 μπροστά από το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο σκηνικό και η είσοδος είναι δωρεάν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δε θα λείψουν οι εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες οι οποίοι  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια διασκεδαστική σπονδυλωτή ιστορία η οποία θα εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα του athensheart. Θα γνωρίσουν τον Μάγο των Χριστουγέννων τον “Ανάκατα” θα συμμετέχουν σε πρωτότυπα εργαστήρια και παιχνίδια και θα λάβουν μέρος σε κληρώσεις που θα γίνονται καθημερινά για να κερδίσουν πολλά δώρα, προσφορά των καταστημάτων του athensheart.

Στις 5 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 19:00, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”. Μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.

Στο 2ο επίπεδο μπορείτε  να επισκεφτείτε την έκθεση ζωγραφικήςκαι αγιογραφίας της  εικαστικού Νίκης Βλαχοπούλου αλλά και να κάνετε τις αγορές στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο bazaarστο οποίο συμμετέχουν 8 φιλανθρωπικά σωματεία σε συνεργασία με την Philanthropoli. Η Philanthropoliαποτελεί την πρώτη φιλανθρωπική «πόλη» του διαδικτύου που συγκεντρώνει τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, με στόχο την αύξηση της κοινωνικής προσφοράς.

 

Η διασκέδαση συνεχίζεται στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο & παιδότοπο με την πίστα  rollers, το  τρενάκι και το παραμυθένιο carousel.

 

Το athensheartmall είναι και φέτος, ο απόλυτος γιορτινός  προορισμός για μικρούς και μεγάλους!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ