Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ArGOODaki | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
16:01
28/4/2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ArGOODaki

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στηρίζοντας τα ακριτικά νησιά Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος, κάλυψε βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες των σχολείων τους.

Το ArGOODaki των Goody’s, ολοκλήρωσε τη φετινή εκστρατεία αγάπης στα ακριτικά νησιά Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος, με την καθοριστική βοήθεια δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών των Goody’s οι οποίοι και φέτος επέλεξαν τα γεύματα ArGOODaki.

Έχοντας στηρίξει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους, στα 13 χρόνια έμπρακτης προσφοράς του προγράμματος, αυτή τη χρονιά το ArGOODaki αγκάλιασε τα  ακριτικά νησιά Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος. Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης ήταν η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κάλυψη βασικών και εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στα δύο πανέμορφα ακριτικά νησιά της χώρας.

Η ομάδα των Goody’s, παρέα με το αγαπημένο ArGOODaki, επισκέφθηκε τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια-Λύκεια των Ψαρών και Άγιου Ευστράτιου για να παραδώσει στα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό τα αγαθά που θα διευκολύνουν την εκπαιδευτική καθημερινότητά τους: ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα εκπαιδευτικά υλικά.

Το ArGOODaki σε νούμερα:

Από το 2002 το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki έχει βοηθήσει έμπρακτα πάνω από 15.000 παιδιά και έμμεσα τις οικογένειές τους, έχει υλοποιήσει 14 διαφορετικά έργα σε κάθε γωνιά της χώρας, έχει διαθέσει περίπου 4.000.000ευρώ σε δράσεις και έργα του, ενώ 6.000.000 είδη ArGOODaki υπάρχουν στα ελληνικά σπίτια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ