Κρι Κρι Kids με την Peppa Pig: Νέα απολαυστική γεύση βανίλια | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
10:34
19/10/2016

Κρι Κρι Kids με την Peppa Pig: Νέα απολαυστική γεύση βανίλια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 Η καινούργια αδυναμία των παιδιών: Η αγαπημένη ηρωίδα Peppa Pig επιστρέφει με μια νέα αγαπημένη γεύση, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των παιδιών προσχολικής ηλικίας!

Η Κρι Κρι, η Νο 1 εταιρεία στην κατηγορία των παιδικών γιαουρτιών, επιστρέφει με μια νέα λαχταριστή πρόταση με γεύση βανίλια, προσφέροντας μια ακόμα υγιεινή επιλογή για όλες τις ώρες, ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς της φίλους.

Το Κρι Κρι Kids με την Peppa Pig και φυσική Βανίλια, ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρείας για τη δημιουργία προϊόντων εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και είναι εμπλουτισμένο με ασβέστιο και βιταμίνη D, στοιχεία απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών. Το νέο Κρι Κρι Kids με την Peppa Pig και την πλούσια γεύση απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας που σίγουρα θα το λατρέψουν.

Τα παιδικά γιαουρτάκια Κρι Κρι Kids αποτελούν μια εύκολη και υγιεινή επιλογή για το σχολείο, τη βόλτα και τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών και πολύτιμο σύμμαχο των σύγχρονων μαμάδων, πάντα με την εγγύηση ποιότητας Κρι Κρι.

Το Κρι Κρι Kids με την αγαπημένα Peppa Pig είναι επίσης διαθέσιμο σε έναν εξίσου απολαυστικό συνδυασμό με γεύση μήλο, αχλάδι, μπανάνα, ενώ όλη η σειρά παιδικών γιαουρτιών Κρι Κρι Kids περιλαμβάνει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για μια ισορροπημένη παιδική διατροφή. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ