Ιδού το νέο Αsics Gel-Kayano στην 20η του έκδοση | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
13:27
7/2/2014

Ιδού το νέο Αsics Gel-Kayano στην 20η του έκδοση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ατέλειωτες ώρες έρευνας, σχεδιασμού και δοκιμών, είκοσι μοντέλα, εκατομμύρια πωλήσεις, εκατοντάδες χιλιάδες φανατικοί φίλοι και βέβαια αμέτρητα ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο λόγος για το Αsics Gel-Kayano, ένα από τα πλέον επιτυχημένα δρομικά μοντέλα όλων των εποχών, που έφτασε στην 20 η έκδοσή του.

Μία πορεία συνεχούς εξέλιξης και νέων τεχνολογιών με έναν μοναδικό στόχο. Κάθε μοντέλο να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, προσφέροντας μία ασύγκριτη δρομική εμπειρία

Το νέο Αsics Gel Kayano παραμένει πιστό στο δόγμα της σειράς «απόλυτη προστασία από κραδασμούς και στήριξη στα πέλματα με υπερπρηνισμό», όμως χάρη στις νέες τεχνολογίες FluidRide και FluidFit προσφέρει ξεκάθαρα πιο γρήγορο και ρολαριστό τρέξιμο κι εξαιρετική διαπνοή τη στιγμή που το πάτημα του είναι πιο μαλακό από ποτέ.

Είτε λοιπόν έχετε ανάγκη για στήριξη είτε θέλετε απόλυτη προστασία τότε το Αsics Gel Kayano 20 είναι η κορυφαία επιλογή!

Kάνε κλικ στη σελίδα της Asics στο Facebook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ