Η UBER κάνει «καντάδα» για εσάς τη «Μέρα των Ερωτευμένων» Εκφράστε τον έρωτά σας δωρεάν με τον καλύτερο τρόπο: μια UberΚΑΝΤΑΔΑ | fyi | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / FYI
14:12
13/2/2017

Η UBER κάνει «καντάδα» για εσάς τη «Μέρα των Ερωτευμένων» Εκφράστε τον έρωτά σας δωρεάν με τον καλύτερο τρόπο: μια "UberΚΑΝΤΑΔΑ"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 Το να βρεις το σωστό τρόπο να πεις σε κάποιον «Σ΄ αγαπώ» δεν είναι πάντα εύκολο. Ιδίως τη «Μέρα των Ερωτευμένων». Οι απαιτήσεις μια τέτοια μέρα είναι πολύ υψηλές και το να βρεις ένα πρωτότυπο τρόπο να γίνεις ρομαντικός χρειάζεται μεγάλη έμπνευση. Φέτος, η Uber εμπνεύστηκε για εσάς μια πρωτότυπη ιδέα για να πείτε το “Σ’ αγαπώ” την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ευφάνταστα, δημιουργικά και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 

Με την ενεργοποίηση της επιλογής “UberΚΑΝΤΑΔΑ” που θα είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή της Uber από τις 12:00 μμ. μέχρι τις 17:00 μμ. την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, όλοι οι ερωτευμένοι θα μπορέσουν να κάνουν τη δική τους «καντάδα» δωρεάν στο/η σύντροφό τους, μέσω της φωνής της Ευριδίκης, των Stereo Soul, του Γιώργου Κυδωνάκη και της Ευτυχίας Μαυροπούλου.

Απλά πατήστε το κουμπί UberΚΑΝΤΑΔΑ, και αν είστε τυχεροί και βρείτε διαθέσιμο ένα από τα τέσσερα Uber αυτοκίνητα, επιλέξτε τη διεύθυνση που θα μεταφέρει το αυτοκίνητο UberΚΑΝΤΑΔΑ έναν από τους παραπάνω τραγουδιστές. Πείτε μας το όνομα του ατόμου που θέλετε να κάνετε «καντάδα» και εμείς θα συμβάλουμε στην πραγματοποίηση της πιο μεγάλης έκπληξης για το ταίρι σας τη «Μέρα των Ερωτευμένων». Δείτε αυτό το video και πάρτε μια γεύση για την μοναδική ενέργεια “UberΚΑΝΤΑΔΑ”.

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε στην ενέργεια “UberΚΑΝΤΑΔΑ”:

1) Κατεβάστε την εφαρμογή της Uber στα αντίστοιχα app stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOS, Android, Windows

2) Αν είστε νέος χρήστης, δημιουργήστε το λογαριασμό σας εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal.

 

3) Η ενέργεια “UberΚΑΝΤΑΔΑ” είναι διαθέσιμη την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, 12:00-17:00. Για την ενέργεια “UberΚΑΝΤΑΔΑ” πατήστε το κουμπί με την αντίστοιχη ένδειξη και επιλέξτε τη διεύθυνση που βρίσκεται το άτομο που θέλετε ένας από τους τραγουδιστές μας να κάνει «καντάδα». Ένας από τους τραγουδιστές που εμπλέκονται στην ενέργεια θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να του δώσετε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το άτομο που θα του κάνει καντάδα…

 

Σχετικά με την Uber

Η αποστολή της εταιρίας Uber είναι να κάνει τις μετακινήσεις αξιόπιστες και προσβάσιμες σε όλους. Ξεκινήσαμε το 2009 με στόχο να λύσουμε ένα απλό πρόβλημα - πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια μετακίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού; Μετά από περισσότερα από έξι χρόνια και ένα δισεκατομμύριο μεταφορές ατόμων, αντιμετωπίζουμε μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της ρύπανσης στις πόλεις μας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ